ایران ریبیت » مقالات » مقایسه بروکر ارانته و آلپاری + مقایسه حساب‌ها، اسپرد و اعتبار

مقایسه بروکر ارانته و آلپاری + مقایسه حساب‌ها، اسپرد و اعتبار

طبق درخواست زیاد کاربران در این مقاله به مقایسه بروکر ارانته و آلپاری می‌پردازیم: بروکر ارانته و بروکر آلپاری، دو کارگزاری بسیار مطمئن، حرفه‌ای و سطح بالا در بازار فارکس هستند که به کاربران ایرانی خدمات قابل توجهی را ارائه می‌کنند. ما در این مقاله قصد داریم تا تمامی جوانب این دو کارگزاری را به صورت کامل باهم بررسی کنیم و در نهایت تصمیم بگیریم که کدام کارگزاری برای ایجاد حساب معاملاتی بهتر است.

مقایسه بوکر آلپاری و ارانته
ایران ریبیت

مجموع کش‌بک کمیسیون پرداختی تا امروز

ایران ریبیت، بزرگترین ارائه‌دهنده کش‌بک فارکس

$

0

+

برای دریافت درآمد از کمیسیون ترید

5/5 – (1 امتیاز)
5/5 – (1 امتیاز)

مقایسه اعتبار بروکر آلپاری و بروکر ارانته

شاید یکی از مهم‌ترین مسائل در مقایسه بروکر ارانته و آلپاری مسئله مقایسه اعتبار یا رگوله آن‌ها باشد. بروکر آلپاری سابقه بلند مدت تری دارد، اما رگوله آن محدود به یک مجوز آفشور به نام MISA از موالی است که رگوله سطح پایینی محسوب می‌شود، اما در مقابل بروکر ارانته دارای دو رگوله بسیار معتبرتر به نام رگوله‌های CySEC و رگوله FSA است.

مقایسه بروکر ارانته و آلپاری در وبسایت wikifx
طبق وبسایت ویکی اف ایکس بروکر ارانته دارای رگوله‌های CySEC و رگوله FSA است.

همچنین زمانی که وضعیت اعتباری این دو بروکر را باهم بررسی می‌کنیم می‌بینیم که بروکر ارانته از وب سایت معتبر WikiFx توانسته نمره 6.46 از 10 را کسب کند در حالی که بروکر آلپاری نمره 1.74 از 10 را کسب کرده که نشان دهنده اختلاف بسیار زیاد این دو بروکر از نظر سنجش اعتباری است.

✅ نتیجه مقایسه اعتبار: در این بخش به طور واضح بروکر ارانته برتری واضحی نسبت به بروکر آلپاری دارد.

فهرست مطالب

مقایسه پلتفرم‌های بروکر آلپاری و ارانته

مسئله بعدی مورد مقایسه که برای کاربران مهم است، وضعیت پلتفرم‌های معاملاتی دو بروکر است. در آلپاری شما به پلتفرم متاتریدر 4 و 5 و نسخه وب تریدر آن دسترسی پیدا خواهید کرد. در حالی که در بروکر ارانته ضمن اینکه پلتفرم متاتریدر 4 و 5 وجود دارد، کاربران می‌توانند از سی تریدر (C Trader) هم استفاده کنند. از دیگر نکات مهم بروکر ارانته این است که جزو معدود کارگزاری‌هایی است که امکان اتصال به تریدینگ ویو را فراهم کرده است. یعنی شما می‌توانید از طریق بروکر ارانته به پلتفرم تریدینگ ویو متصل شوید.

✅ نتیجه مقایسه پلتفرم: در نتیجه مقایسه بروکر ارانته و آلپاری، شما به صورت واضح می‌توانید ببینید که بروکر ارانته با داشتن چند پلتفرم حرفه‌ای‌تر، وضعیت بهتری نسبت به آلپاری دارد.

مقایسه حساب‌ های معاملاتی بروکر آلپاری و ارانته

مورد بعدی که بین این دو بروکر باید مقایسه شود، وضعیت حساب‌های معاملاتی آن‌هاست. در جدول‌های زیر می‌توانید ابتدا حساب‌ها را مشاهده کنید.

حساب‌ های بروکر آلپاری

آلپاری حساب‌های معاملاتی نسبتا متنوع‌تری دارد، میزان پرداختی برای ایجاد حساب‌های بروکر آلپاری تا حد زیادی پایین‌تر است و کاربران به نسبت دست باز تری برای انتخاب یک حساب معاملاتی دارد.

مشخصاتحساب استاندارد MT4حساب استاندارد MT5حساب ECN MT4حساب ECN MT5حساب PRO ECN
حداقل واریزی۲۰ دلار۱۰۰ دلار۳۰۰ دلار۵۰۰ دلار۵۰۰ دلار
مارجین برای پوشش معامله۵۰٪ مارجین برای معاملات پوششی۵۰٪ مارجین برای معاملات پوششی۵۰٪ مارجین برای معاملات پوششی۵۰٪ مارجین برای معاملات پوششی۵۰٪ مارجین برای معاملات پوششی
روش اجرای معاملهInstant ExecutionInstant ExecutionInstant ExecutionMarket ExecutionMarket Execution
حداکثر حجم یک سفارش، لات۵۰۵۰۱۰۰۱۰۰۱۰۰
حداکثر حجم سفارشات باز، لات
حداکثر تعداد سفارش‌های باز۵۰۰۵۰۰۱۵۰۰۱۰۰۰۰۱۵۰۰
حداکثر تعداد سفارش‌های معلق۱۰۰۵۰۰۳۰۰۳۰۰۳۰۰
حداکثر حجم کل سفارشات باز، لات
استاپ اوت۲۰٪۲۰٪۶۰٪۶۰٪۶۰٪
کمیسیون۱۶  دلار برای هر ۱ میلیون دلار۱۶  دلار برای هر ۱ میلیون دلار

حساب‌های بروکر ارانته

در بروکر ارانته، اما 4 حساب وجود دارد که هزینه بازگشایی آن‌ها همان‌طور که مشاهده می‌کنید بسیار بالاتر از حساب‌های آلپاری است. هرچند که کیفیت حساب‌های ارانته قابل قبول است و با آلپاری در یک سطح قرار دارد.

 مشخصاتStandardPremiumVIPTailor Made
حداقل واریز$50$1000$5000$15000
شروع اسپردها1 پیپ0.7 پیپ0.2 پیپ0.0 پیپ
کمیسیون0033
اهرم معاملاتیتا 500:1تا 500:1تا 500:1اهرم معاملاتی پایین‌تر ممکن است اعمال شود.
حداقل اندازه معاملات0.01 لات0.01 لات0.01 لات0.01 لات
ابزارهای مالیتمام دسته‌بندی دارایی‌هاتمام دسته‌بندی دارایی‌هاتمام دسته‌بندی دارایی‌هاتمام دسته‌بندی دارایی‌ها
ارز حسابUSD, EURUSD, EURUSD, EURUSD, EUR
حداکثر لات هر معامله505050مقادیر پایین‌تر ممکن است اعمال شود
حداکثر تعداد سفارشاتنامحدودنامحدودنامحدودنامحدود
کال مارجین100%100%100%100%
استاپ اوت20%20%20%20%
سواپ فریبه‌محض درخواستبه‌محض درخواستبه‌محض درخواستبه‌محض درخواست

✅ نتیجه گیری مقایسه حساب‌ها: در بخش مقایسه حساب‌ها می‌توان گفت که بروکر آلپاری به نسبت وضعیت بهتری دارد، هم از نظر تعدد حساب و هم از نظر میزان واریزی برای ایجاد حساب، وضعیت بروکر آلپاری بهتر است.

مقایسه اسپرد بروکر آلپاری و ارانته

اما نکته مهم در حساب‌های این دو کارگزاری، مقایسه اسپرد و کمیسیون در آن‌هاست. هر دو بروکر دارای اسپرد شناور هستند، اما میران اسپردهای آن‌ها باهم متفاوت است که در جدول زیر به جزییات آن‌ها را مشاهده خواهید کرد:

اسپردهای بروکر آلپاریاسپردهای بروکر ارانته
 حساب استاندارد بروکر آلپاری دارای اسپردی شناور از 1.2 به بالا استحساب استاندارد: این حساب دارای اسپردی شناور به میزان 1 پیپ است
 حساب نانو بروکر آلپاری دارای اسپرد شناور از 1.7 به بالا است حساب پریمیوم: این حساب دارای اسپردی شناور به میزان 0.7 پیپ است
 حساب ECN بروکر آلپاری دارای اسپرد شناور از 0.4 به بالا است حساب vip: این حساب دارای اسپردی شناور به میزان 0.2 پیپ است
 حساب PRO ECN بروکر آلپاری دارای اسپرد شناور از 0 به بالا است حساب تیلور: این حساب دارای اسپردی شناور به میزان 0 پیپ است

نتیجه گیری مقایسه اسپردها: همان‌طور که مشاهده می‌کنید، اسپردها در بروکر ارانته بسیار پایین‌تر از بروکر آلپاری است. یعنی شما می‌توانید با هزینه بسیار کمتری معاملات خود را انجام دهید. پس اگر بخصوص اسکلپر هستید، ترید کردن با حساب‌های بروکر ارانته برای شما مناسب‌تر است.

مقایسه کمیسیون بروکر آلپاری و ارانته

میانگین کمیسیون بروکر آلپاری به ازای هر 1 میلیون دلار گردش مالی حدود 16 دلار است، اما این عدد در بروکر ارانته به ازای هر لات معامله حدود 3 دلار است. از آنجا که مدل سنجش کمیسیون در بروکر آلپاری کمی پیچیده است و نیاز به فرمول دارد، به صورت میانگین طبق محاسبه ما، کاربران حدود 4 تا 6 دلار باید کمیسیون پرداخت کنند.

کمیسیون بروکر آلپاریکمیسیون بروکر ارانته
حساب ECN MT5 ۱۶  دلار برای هر ۱ میلیون دلارحساب VIP 3 دلار به ازای هر 1 لات معامله
حساب PRO ECN ۱۶  دلار برای هر ۱ میلیون دلارحساب Tailor 3 دلار به ازای هر 1 لات معامله

پیشنهاد می‌کنیم برای محاسبه کمیسیون‌ها مقاله نحوه محاسبه کمیسیون در فارکس مطالعه نمایئید.

✅ نتیجه گیری مقایسه کمیسیون‌ها: در این بخش نیز می‌توان گفت که میزان کمیسیون پرداختی به بروکر ارانته بابت معاملات بسیار شفاف‌تر و کمتر از بروکر آلپاری است. پس اگر می‌خواهید کمیسیون پرداختی کمتری داشته باشید بهتر است بروکر ارانته را انتخاب کنید.

مقایسه بروکر آلپاری و ارانته نشان می‌دهد که بروکر آلپاری برای کاربران مبتدی و بروکر ارانته برای تریدرهای حرفه‌ای بازار فارکس مناسب‌تر هستند.

مقایسه روش واریز و برداشت در بروکر آلپاری و ارانته

در این بخش قصد داریم روش واریز و برداشت در بروکر آلپاری و ارانته را مقایسه کنیم. برای این کار بهتر است ابتدا به جدول زیر نگاه کنید

روش واریز و برداشت در بروکر ارانتهواریز و برداشت در بروکر آلپاری
انتقال محلی: از طریق بانک‌های داخل ایران و کارت به کارت، مناسب کاربران ایرانیتاپچنج: استفاده از سیستم تاپچنج برای واریز و برداشت غیر مستقیم ریالی یا از طریق ارزهای دیجیتال
صرافی فارسی چنج: نقل و انتقال پول از طریق یک صرافی واسط با درگاه آن در سایتارزهای دیجیتال: امکان واریز و برداشت از طریق کیف پول‌های ارز دیجیتال
:Advcash درگاه بین‌المللی مناسب ایرانیان خارج از کشور
پرفکت مانی: درگاه بین المللی جابجایی پول
تتر: واریز و برداشت پول از طریق انتقال تتر با کیف پول مخصوص
کریپتو: جابجایی پول از طریق ارزهای دیجیتال با کیف پول‌های مختلف
انتقال محلی: از طریق بانک‌های داخل ایران و کارت به کارت، مناسب کاربران ایرانی

✅ نتیجه گیری مقایسه واریز و برداشت: مقایسه روش واریز و برداشت بین بروکر آلپاری و ارانته نشان می‌دهد که در بروکر ارانته هم روش‌های بسیار مختلف و متنوعی برای این کار وجود دارد و هم کاربران امکان واریز و برداشت به صورت ریالی مستقیم را دارند، اما در بروکر آلپاری امکان واریز و برداشت ریالی مستقیم وجود ندارد و کاربران داخل کشور فقط می‌توانند از واریز و برداشت به صورت غیر مستقیم تاپچنج استفاده کند.

مقایسه دارایی‌ های معاملاتی بروکر آلپاری و ارانته

در بروکر ارانته حدود 150 نماد معاملاتی مختلف وجود دارد که کمک می‌کند کاربران به کلیه دارایی‌های معاملاتی اصلی دسترسی داشته باشند، اما بروکر آلپاری بیش از 250 نماد معاملاتی را ارائه می‌کند. البته بخش عظیمی از دارایی‌های معاملاتی بروکر آلپاری را سهام کشورهای مختلف تشکیل می‌دهد، اما هردو بروکر دارایی‌های اصلی را دارند.

آرم بروکر آلپاری و آرم بروکر ارانته
بروکر ارانته حدود 150 نماد معاملاتی و بروکر آلپاری بیش از 250 نماد معاملاتی را ارائه می‌کند.

✅ نتیجه گیری مقایسه دارایی‌ها: در این بخش برتری با بروکر آلپاری است چون طیف بسیار گسترده‌تری از دارایی‌های معاملاتی را در اختیار تریدرها قرار می‌دهد.

پیشنهاد مطالعه: بهترین نمادها برای ترید در فارکس

مقایسه پشتیبانی بروکر آلپاری و ارانته

بروکر ارانته داری پشتیبانی از طریق تماس تلفنی، چت آنلاین 24 ساعته و همچنین تیکت است همین گزینه نیز در بروکر آلپاری وجود دارد و کاربران آلپاری می‌توانند از طریق چت آنلاین، تماس تلفنی و تیکت با کارشناسان پشتیبانی تماس بگیرند.

✅ نتیجه گیری مقایسه پشتیبانی: پشتیبانی بروکر آلپاری به صورت هوش مصنوعی است و جواب بسیاری از سؤالات را به اشتباه ارائه می‌کند. در حالی که پشتیبانی بروکر ارانته در چت آنلاین یک کارشناس انسانی است و تعامل بسیار بهتری با شما دارد. بنابراین می‌توان گفت که از نظر پشتیبانی، بروکر آلپاری بسیار بهتر عمل می‌کند.

در نهایت کدام بروکر بهتر است؟ آلپاری یا ارانته

پس از بررسی مهم‌ترین آیتم‌های دو بروکر درمی‌یابیم که بروکر ارانته یک کارگزاری بسیار حرفه‌ای‌تر است. به این معنا که ابزارهای مناسب‌تری را از هر لحاظ برای معامله کردن در اختیار شما قرار می‌دهد. بروکر ارانته از رگوله بسیار قوی‌تری برخوردار است. هزینه‌های معاملاتی پایین‌تری دارد و پلتفرم‌های معاملاتیان بسیار متنوع‌تر است. هرچند که دو بروکر را می‌توان بروکرهای سطح بالا برای کاربران ایرانی دانست، اما جمع‌بندی‌ها نشان می‌دهد که بروکر ارانته یک کارگزاری مناسب‌تری برای ترید کردن است.

سوالات متداول

پلتفرم‌های بروکر ارانته چیست؟

در بروکر ارانته شما به پلتفرم‌های مختلفی چون متاتریدر 4/5، سی تریدر و تریدینگ ویو دسترسی خواهید داشت.

برتری اصلی بروکر ارانته به آلپاری چیست؟

سطح پایین‌تر کمیسیون و اسپرد معاملاتی در بروکر ارانته سبب شده است تا معامله گران حرفه‌ای ترجیح دهند این بروکر را بجای آلپاری انتخاب کنند.

بهترین بروکر بین آلپاری و ارانته برای اسکالپرها چیست؟

کارگزاری ارانته بهترین بروکر برای کاربرانی است که می‌خواهند از روش‌های اسکلپ معاملات خود را انجام دهند.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

نویسنده:

حسین حیدری

نویسنده:

حسین حیدری

من حسین حیدری هستم، فعالیت در بازار های مالی را از سال 1397 که تازه با بازار بورس آشنا شده بودم، شروع کردم. در اوایل کار روی تحلیل تکنیکال کلاسیک جان مورفی کار کردم و حدود یکسال بعد با بازار فارکس آشنا شدم و به دلیل اینکه فارکس یک بازار دوطرفه است و حجم پول بالایی در این بازار وجود دارد، بیشتر علاقه مند به این بازار شدم و از 1398 فعالیت در بازار فارکس شروع کردم که در حین فعالیت با کلی سبک ها آشنا شدم و باهاشون کار کردم؛ مانند پرایس اکشن کلاسیک، ict، rtm و… . بعد از دوسال آموزش دیدن سبک ها حالا با ترکیبشون تونستم برای خودم پلن معاملاتی بنویسم و تاکنون بیش از 10 دانشجو را آموزش دادم.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
%40 بونوس ارانته
دریافت بونوس واریز ارانته ویژه کاربران ایران ریبیت

کمیسیون معاملاتت رو پس بگیر!!!

کافیه درخواست بدی: