تفاوت حساب ecn و classic لایت فایننس

بروکر لایت فایننس یکی از معتبرترین بروکرهای فارکس در میان تریدرهای ایرانی است که چند نوع حساب معاملاتی را در اختیار معامله‌گران قرار می‌دهد. لایت فایننس به طور کلی ۴ نوع حساب معاملاتی را در اختیار شما قرار می‌دهد که در ادامه به معرفی آن‌ها و مقایسه و بررسی تفاوت دو حساب ECN و Classic می‌پردازیم، زیرا اکثر معامله‌گران حرفه‌ای از این ۲ نوع حساب استفاده می‌کنند.

تفات حساب ای سی ان و کلاسیک لایت فایننس

5/5 – (1 امتیاز)

5/5 – (1 امتیاز)
فهرست مطالب

انواع حساب لایت فایننس

بروکر لایت فایننس برای تریدرهای ایرانی چندین نوع حساب معاملاتی ارائه می‌دهد. شما چه یک تریدر مبتدی باشید یا حرفه‌ای، می‌توانید در بروکر لایت فایننس یک حساب مطابق تمایل و نیازهای معاملاتی خود انتخاب کنید.

انواع حساب لایت فایننس
در بروکر لایت فایننس 3 حساب معاملاتی و یک حساب پس انداز وجود دارد.

این بروکر ۳ نوع حساب معاملاتی و یک حساب پس‌انداز با سود سالانه را ارائه می‌دهد که حتی اگر تمایل به معامله‌گری هم نداشته باشید، بتوانید از سرمایه‌گذاری خود سود بگیرید. انواع حساب در بروکر لایت فایننس عبارتند از:

  1. حساب ای سی ان (ECN)؛
  2. کلاسیک (Classic)؛
  3. حساب سنتی (Cent)؛
  4. حساب سیف (Safe).

در ادامه به بررسی کامل این حساب ها می‌پردازیم:

حساب ای سی ان (ECN)

این حساب برای حرفه‌ای‌ها مناسب است که در بازار فارکس با مبالغ بالا فعالیت معاملاتی دارند. در این حساب به دلیل عدم دخالت بروکر می‌توانید انتظار شفافیت بالایی را داشته باشید. یکی از مزایا و نقاط قوت حساب ECN لایت فایننس میزان اسپرد پایین و کمیسیون مشخص آن است و علاوه بر این، عدم دخالت بروکر بر شفافیت عملکرد حساب می‌افزاید.

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معامله‌گران بازار فارکس به دلیل بی‌توجهی به هزینه‌های معاملات خود، متحمل ضرر می‌شوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

حساب کلاسیک (Classic)

حساب کلاسیک یک حساب معاملاتی آنلاین برای سایر معامله‌گران است که در مقایسه با تریدرهای حرفه‌ای کمتر ترید انجام می‌دهند و تمایل ندارند از حساب آن‌ها کمیسیون کسر شود. باتوجه به این که اسپرد فقط یک بار در هر معامله محاسبه شده و مقدار آن نیز قبل از انجام ترید کاملا مشخص است، تریدرهایی که بیشتر در زمان نوسانات پایین و به خصوص در سشن آسیا و نیمه اول سشن اروپا معامله می‌کنند، شاید حساب کلاسیک لایت فایننس برای آن‌ها مناسب‌تر باشد.

حساب سنتی (CENT)

شاید بسیاری تصور کنند که حساب سنت لایت فایننس مخصوص تریدرهای مبتدی است، در حالی که این تصور درست نیست و بسیاری از تریدرهای حرفه‌ای نیز حساب سنتی دارند. معامله‌گران حرفه‌ای برای تست بسیاری از استراتژی‌های خود نیاز به یک حسابی دارند که بتوانند استراتژی‌های خود را آزمایش کنند.

حساب های معاملاتی لایت فایننس
هر کدام از حساب های معاملاتی لایت فایننس ویژگی های مخصوص به خود را دارد که بر اساس استراتژی معاملاتی هز شخص فرق میکند.

باتوجه به این که حساب دمو به هیچ عنوان نمی‌تواند حس و حال حساب واقعی را ایجاد کند، بنابراین، یک حساب سنتی که میزان سود و زیان اندکی نیز داشته باشد، می‌تواند بسیار مفید واقع شود.

حساب سیف (SAFE)

حساب «Safe» در بروکر لایت فایننس یک حساب پس‌انداز ایمن با سود سالانه ۲۰ درصد است. بروکر لایت فایننس برای کسانی که حتی اهل معامله‌گری هم نیستند این گزینه عالی را ارائه می‌دهد. حتی بهترین بانک‌های آمریکا و اروپا هرگز سود سالانه بیش از ۲ درصدی نمی‌دهند. با این حساب در واقع می‌توانید با یک تیر دو نشان را بزنید. هم با تبدیل پس‌انداز به دلار، از کاهش ارزش سرمایه به دلیل تورم جلوگیری به عمل آورید و هم از سرمایه‌گذاری پس‌انداز خود سالانه ۲۰ درصد سود به دست آورید.

بسیاری از تریدرهای حرفه‌ای فارکس حساب ECN را به دلیل شفافیت عملکرد و اسپرد بسیار پایینی دارد که انتخاب می‌کنند. در لایت فایننس نیز می‌توانید این حساب را با سرمایه‌ای بسیار اندک دایر کنید.

بررسی حساب ECN لایت فایننس

حساب ECN یا (Electronic Communications Network) یکی از محبوب‌ترین حساب‌های معامله‌گران بازار فارکس در تمام بروکرها است که از یک فناوری منحصر به فرد در اجرای معاملات استفاده می‌کند، به طوری که بروکر هیچ نقش یا دخالتی در انجام آن ندارد. به عبارتی، شما به عنوان معامله‌گر به طور مستقیم به معامله‌گر دیگر متصل می‌شوید و سهم کارمزد بروکر فقط از طریق اسپرد و کمیسیون تامین می‌شود. درحالی که در بسیاری از حساب‌های دیگر، بروکر علاوه بر این که از معامله کارمزد می‌گیرد، طرف دیگر معامله نیز خودش است.

حساب ECN لایت فایننس
در حساب ECN لایت فایننس شما مستقیماً به بازار متصل می‌شوید.‎

بروکر لایت فایننس نیز حساب ECN ارائه را می‌دهد. این حساب اسپردهای بسیار پایینی دارد که به صورت شناور و از صفر پیپ به بالا محاسبه می‌شود. این حساب بیشتر برای تریدرهای حرفه‌ای مناسب است که به دنبال سودآوری بالا و پرداخت اسپرد پایین هستند. بروکرهای جهانی برای افتتاح این حساب معمولا سرمایه نسبتا بالایی را در نظر می‌گیرند اما در بروکر لایت فایننس شما با حداقل ۵۰ دلار سرمایه می‌توانید این حساب را دایر کنید. در ادامه جدول مشخصات حساب ECN بروکر لایت فایننس را مشاهده می‌کنید.

مشخصات مقدار
اسپرد شناور، از 0.0 پیپ
کمیسیون از 0.25$ برای هر لات
پلت فرم MT4/MT5/cTrader
اهرم 1:1000 – 1:1
ارز پایه حساب USD, EUR
حداقل سپرده $ 50
حفاظت از موجودی حساب منفی دارد
حسابهای اسلامی دارد
حداقل لات 0.01
حداکثر لات 100
مینیمم استپ 0.01
حداکثر تعداد دستورهای معاملاتی 500
سطح کال مارجین 100%
سطح استاپ اوت 20%

حساب کلاسیک لایت فایننس

حساب کلاسیک یکی دیگر از حساب‌های لایت فایننس است که این بروکر شرایط دایر کردن آن را برای شما تسهیل کرده است به طوری که تنها با سرمایه اولیه ۵۰ دلار نیز می‌توانید، چنین حسابی باز کنید و از مزایای آن بهره ببرید.

این حساب کمیسیون ندارد، اسپرد شناور از 1.8 پیپ، اهرم از 1:1 تا 1:1000، استفاده از حساب اسلامی برای منتفی شدن سواپ شبانه و سطح استاپ اوت ۲۰ درصد، از جمله مزایای آن است. حساب کلاسیک لایت فایننس معمولا بیشتر برای تریدرهایی مناسب است که دارای استراتژی اختصاصی و تست‌شده هستند.

مشخصات مقدار
اسپرد شناور، از 1.8 پیپ
کمیسیون ندارد
پلت فرم MT4/MT5/LiteFinance
اهرم 1:1000 – 1:1
ارز پایه USD, EUR
حداقل سپرده $ 50
نرخ سود در سال 0%
حسابهای اسلامی دارد
حداقل لات 0.01
حداکثر 100
مینیمم استپ 0.01
حداکثر تعداد دستورهای معاملاتی 300
سطح استاپ اوت 20%

تفاوت حساب ECN و  کلاسیک لایت فایننس چیست؟

حساب‌های ECN و کلاسیک با هم تفاوت‌هایی دارند که برای تریدرهای حرفه‌ای که با حجم‌های بالا معامله انجام می‌دهند می‌تواند در میزان سود اختلاف زیادی داشته باشد. در حساب ECN، اسپرد شناور از صفر پیپ شروع می‌شود اما در عوض کمیسیون از 0.25$ برای هر لات تعلق می‌گیرد، درحالی که در حساب کلاسیک اسپرد شناور از 1.8 پیپ شروع می‌شود درعوض کمیسیون ندارد.

اکنون معامله‌گر باید در ابتدا محاسبه کند که در هر ماه به طور تقریبی چند لات معامله انجام می‌دهد و سپس با محاسبه مقدار کمیسیون و اسپرد نتیجه‌گیری کند که کدام حساب برای او مناسب‌تر است. شاید در یک نگاه اجمالی بتوان گفت حساب ECN که اولا طرف معامله تریدر خود بروکر نیست و از سوی دیگر این حساب بدون دخالت کارگزاری انجام می‌گیرد، می‌تواند حسابی مطمئن‌تر باشد.

آنچه در مقاله تفاوت حساب ecn و classic لایت فایننس خواندیم:

هر دو حساب کلاسیک و ECN لایت فایننس معامله‌گران زیادی را جذب می‌کنند. حساب ECN به دلیل این که بروکر فقط به عنوان یک واسطه عمل می‌کند و هیچ دخالتی ندارد، از شفافیت بیشتری برخوردار است و بسیاری از تریدرهای حرفه‌ای که معاملات بسیاری را با حجم‌های بالا انجام می‌دهند، این حساب را انتخاب می‌کنند. معامله‌گرانی که دارای استراتژی‌های اختصاصی هستند و به خصوص در هنگام نوسانات پایین بازار وارد ترید می‌شوند، از طرفداران حساب کلاسیک هستند.

سوالات متداول

کدام حساب لایت فایننس مطمئن‌تر است؟

شاید در یک نگاه اجمالی بتوان گفت حساب ECN که اولا طرف معامله تریدر خود بروکر نیست و از سوی دیگر این حساب بدون دخالت کارگزاری انجام می‌گیرد، می‌تواند حسابی مطمئن‌تر باشد. حساب ECN به دلیل این که بروکر فقط به عنوان یک واسطه عمل می‌کند و هیچ دخالتی ندارد، از شفافیت بیشتری برخوردار است.

مزایای حساب کلاسیک چیست؟

این حساب کمیسیون ندارد، اسپرد شناور از 1.8 پیپ، اهرم از 1:1 تا 1:1000، استفاده از حساب اسلامی برای منتفی شدن سواپ شبانه و سطح استاپ اوت ۲۰ درصد، از جمله مزایای آن است.

حساب کلاسیک برای چه افرادی خوب است؟

حساب کلاسیک معمولا بیشتر برای تریدرهایی مناسب است که دارای استراتژی اختصاصی و تست‌شده هستند.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

سلب مسئولیت: هیچ بروکری کامل و بی نقص نیست، ما صرفا شما را راهنمایی می کنیم تا بتوانید بهترین بروکر را انتخاب کنید. ایران ریبیت در برابر تصمیمات شما مسئولیتی ندارد.

نویسنده:

مرتضی گودرزی

نویسنده:

مرتضی گودرزی
من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان
دسترسی سریع
شبکه‌های اجتماعی

تبلیغات

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

!Warning

آیا می‌دانستید درصد زیادی از هزینه‌های شما در قالب کمیسیون معاملاتی به بروکر پرداخت می‌شود؟

جهت تبدیل هزینه معاملاتی به درآمد و دریافت مشاوره

پاپ آپ صفحه مقالات بروکرها