نماد داوجونز در لایت فایننس چیست؟ + نماد داوجونز در لایت فارکس

نماد داوجونز در لایت فایننس یکی از محبوب‌ترین شاخص‌های معاملاتی بازار فارکس است که بسیاری از تریدرها در آن فعالیت می‌کنند. در واقع بروکر لایت فایننس، این امکان را برای کاربران فراهم کرده که روی این شاخص معاملاتی مهم ترید کرده و از نوسانات روزانه آن بهره ببرند. اگر از آن دسته تریدرهایی هستید که با لایت فایننس همکاری می‌کنید، توصیه می‌کنیم این مقاله را از دست ندهید، زیرا نحوه ترید این شاخص را به صورت گام به گام توضیح می‌دهیم.

نماد داوجونز در لایت فایننس

نماد داوجونز در لایت فایننس چیست؟

نماد داوجونز در لایت فایننس با YM نمایش داده می‌شود و شامل 30 شرکت بزرگ آمریکایی است که ارزش آن‌ها بر اساس میانگین وزنی سهامشان محاسبه می‌شود. این شاخص به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی دنیا شناخته می‌شود و تحولات آن به‌طور مستقیم بر بازارهای مالی تاثیر ‌می‌گذارد. نوسانات زیاد آن، فرصت‌های زیادی را برای تریدرهای حرفه‌ای ایجاد کرده است، به همین دلیل، تریدرهای زیادی در بازار فارکس تمایل به معامله در این نماد دارند.

فهرست مطالب

لیست نماد داوجونز در لایت فایننس

قیمت شاخص داوجونز بر اساس میانگین وزنی سهام شرکت‌های موجود در آن تغییر می‌کند. هر شرکت درصد وزنی متفاوتی دارد که تغییرات در قیمت سهام آن شرکت می‌تواند به‌طور مستقیم بر کل شاخص داوجونز تاثیر بگذارد. در جدول زیر، لیست 10 شرکت برتر با درصد وزنی بالا که بیشترین تاثیر را بر این شاخص دارند، ارائه شده است:

نام شرکت حوزه فعالیت درصد وزنی
یونایتد هلت گروپ مراقبت مدیریت‌شده 7.22%
هوم دیپو خرده‌فروشی 6.57%
سلزفورس فناوری اطلاعات 6.23%
امژن صنایع داروسازی 5.81%
مایکروسافت فناوری اطلاعات 5.26%
ویزا کارت خدمات مالی 4.95%
مک‌دونالد صنایع غذایی 4.93%
گلدمن ساکس خدمات مالی 4.77%

با توجه به لیست بالا، مشاهده می‌شود که شرکت‌های فعال در حوزه‌های مختلف از جمله فناوری اطلاعات، خدمات مالی و صنایع غذایی بیشترین تاثیر را بر شاخص داوجونز دارند.

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معامله‌گران بازار فارکس به دلیل بی‌توجهی به هزینه‌های معاملات خود، متحمل ضرر می‌شوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

کمیسیون و اسپرد داوجونز در لایت فایننس

برای معامله نماد داوجونز در لایت فایننس، کاربران می‌توانند از دو نوع حساب مختلف استفاده کنند: حساب کلاسیک و حساب ECN. تفاوت‌های اصلی این دو حساب در میزان اسپرد و کمیسیون است. در جدول زیر، اسپرد و کمیسیون مربوط به هر دو حساب برای معامله نماد داوجونز آورده شده است:

کمیسیون و اسپرد شاخص داوجونز
نوع حساب اسپرد کمیسیون
حساب کلاسیک 6.3 0
حساب ECN 1.3 5 دلار

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، اسپرد در حساب ECN کمتر از حساب کلاسیک است، اما کمیسیون 5 دلاری در حساب ECN اعمال می‌شود، در حالی که در حساب کلاسیک هیچ کمیسیونی وجود ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم مقاله اسپرد داوجونز را مطالعه کنید.

معامله نماد داوجونز در لایت فایننس

معامله نماد داوجونز در بروکر لایت فایننس به دو صورت امکان‌پذیر است: از طریق کابین شخصی کاربر در سایت لایت فایننس و یا از طریق پلتفرم معاملاتی متاتریدر. در ادامه، به صورت گام به گام نحوه معامله در این نماد را توضیح می‌دهیم.

روش های معامله نماد داوجونز در لایت فایننس عبارتند از:

  1. معامله داوجونز از طریق کابین شخصی؛
  2. معامله داوجونز از طریق متاتریدر.

در ادامه هر دو روش را بررسی می کنیم:

معامله داوجونز از طریق کابین شخصی

ابتدا باید وارد حساب کاربری خود در بروکر لایت فایننس شوید. اگر حساب کاربری ندارید، لازم است مشخصات خود را در سایت تکمیل کنید.

معامله داونجونز از طریق کابین شخصی
وارد حساب کاربری خود بشوید و نماد موردنظر خود را انتخاب کنید.

پس از ورود به کابین شخصی، به بخش ابزارهای معاملاتی بروید و در قسمت شاخص‌های سهام، نماد داوجونز را انتخاب کنید. در لایت فایننس، این نماد با نام YM نمایش داده می‌شود. با کلیک بر روی این نماد، وارد صفحه معامله آن خواهید شد.

نماد YM در بخش ابزارها
با کلیک روی نماد YM صفحه معاملاتی شما باز خواهدشد.

در صفحه معامله، شما می‌توانید چارت تکنیکال نماد داوجونز را مشاهده کنید و همچنین در بخش چپ صفحه، گزینه‌های خرید و فروش را برای این نماد پیدا کنید. این امکان وجود دارد که بدون نیاز به استفاده از پلتفرم متاتریدر، در همین صفحه به انجام معامله بپردازید.

چارت تکنیکال نماد داوجونز
در این بخش می توانید چارت تکنیکال نماد داوجونز را مشاهده کنید.

برای تریدرهایی که به استفاده از پلتفرم متاتریدر علاقه دارند، نیز امکان معامله در نماد داوجونز فراهم است.

معامله داوجونز از طریق متاتریدر

ابتدا وارد پلتفرم متاتریدر شوید و رمز عبوری که از بروکر دریافت کرده‌اید را وارد کنید.

معامله داونجونز از طریق متاتریدر
برای معامله داوجونز از طریق متاتریدر رمز عبوری که از بروکر دریافت کردید وارد کنید.

سپس برای پیدا کردن نماد داوجونز، در قسمت Market Watch کلیک راست کرده و گزینه Symbols را انتخاب کنید.

انتخاب symbol
روی گزینه Symbols کلیک کنید.

در این بخش، به دسته‌بندی World Indices بروید و نماد YM یا داوجونز را پیدا کنید.

پیدا کردن نماد مورد نظر
نماد YM یا داوجونز را پیدا کنید.

با دوبار کلیک بر روی آن، چارت تکنیکال این نماد فعال می‌شود و می‌توانید به تحلیل و معامله آن بپردازید.

نکات مهم برای ترید داوجونز در لایت فایننس

معاملات داوجونز در لایت فایننس، به دلیل نوسانات زیاد قیمتی، نیازمند تجربه و دانش کافی از بازار است. به تریدرهایی که قصد دارند در این نماد فعالیت کنند، پیشنهاد می‌شود که حداقل دو سال تجربه در بازار فارکس داشته باشند. زیرا هر نماد رفتاری خاص دارد و در صورتی که تریدر نتواند به‌خوبی رفتار نماد را تحلیل کند، ممکن است با ضررهای مالی مواجه شود.

آنچه در مقاله نماد داوجونز در لایت فایننس خواندیم:

در این مقاله، به بررسی نحوه معامله نماد داوجونز در لایت فایننس پرداختیم. شاخص داوجونز که شامل سهام 30 شرکت بزرگ آمریکایی است، بر اساس تغییرات قیمتی این شرکت‌ها نوسان می‌کند و به همین دلیل فرصت‌های زیادی را برای تریدرهای حرفه‌ای فراهم می‌کند. در ادامه کمیسیون و اسپرد نماد داوجونز در لایت فایننس و نحوه معامله این نماد به صورت گام به گام بررسی شد. پیشنهاد ما به تریدرهایی که قصد معامله در این نماد را دارند، این است که حتما با تجربه و دانش کافی وارد بازار شوند تا از ریسک‌های موجود جلوگیری کنند.

سوالات متداول

نماد داوجونز در لایت فایننس چیست؟
نماد داوجونز، شاخص 30 شرکت بزرگ آمریکایی است که در بروکر لایت فایننس با YM شناخته می‌شود.
کدام حساب‌ها در لایت فایننس برای معامله داوجونز مناسب هستند؟
تریدرها می‌توانند در حساب‌های کلاسیک و ECN داوجونز را معامله کنند.
میزان اسپرد در حساب ECN برای داوجونز چقدر است؟
اسپرد در حساب ECN برای داوجونز 1.3 پیپ است.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

نویسنده:

حسین حیدری

نویسنده:

حسین حیدری

من حسین حیدری هستم، فعالیت در بازار های مالی را از سال 1397 که تازه با بازار بورس آشنا شده بودم، شروع کردم. در اوایل کار روی تحلیل تکنیکال کلاسیک جان مورفی کار کردم و حدود یکسال بعد با بازار فارکس آشنا شدم و به دلیل اینکه فارکس یک بازار دوطرفه است و حجم پول بالایی در این بازار وجود دارد، بیشتر علاقه مند به این بازار شدم و از 1398 فعالیت در بازار فارکس شروع کردم که در حین فعالیت با کلی سبک ها آشنا شدم و باهاشون کار کردم؛ مانند پرایس اکشن کلاسیک، ict، rtm و… . بعد از دوسال آموزش دیدن سبک ها حالا با ترکیبشون تونستم برای خودم پلن معاملاتی بنویسم و تاکنون بیش از 10 دانشجو را آموزش دادم.
شبکه‌های اجتماعی
تبلیغات
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

!Warning

آیا می‌دانستید درصد زیادی از هزینه‌های شما در قالب کمیسیون معاملاتی به بروکر پرداخت می‌شود؟

جهت تبدیل هزینه معاملاتی به درآمد و دریافت مشاوره

پاپ آپ صفحه مقالات بروکرها