ایران ریبیت » مقالات » حساب بدون کمیسیون + چه بروکرهایی کمیسیون ندارند؟

حساب بدون کمیسیون + چه بروکرهایی کمیسیون ندارند؟

بروکر هایی که کمیسیون ندارند.
5/5 – (1 امتیاز)
5/5 – (1 امتیاز)

در بازار فارکس وقتی می‌خواهید یک دارایی را بخرید، باید فروشنده‌ای وجود داشته باشد تا به شما بفروشد یا اگر قصد فروش دارید خریداری پیدا شود تا جفت ارز شما را بخرد. کار بروکر پیدا کردن طرف مقابل شما است تا معامله انجام شود و از هر دو طرف کارمزد بگیرد.

فهرست مطالب

کارمزد بروکر از دو طریق طریق اسپرد و کمیسیون حاصل می‌شود. مقدار اسپرد برای هر معامله مشخص است و مقدار کمیسیون نیز در قرار داد شما با بروکر قید شده است. برای برخی تریدرها مهم است که حساب‌های بدون کمیسیون بروکر تا پیدا و آن‌ها را افتتاح کنند تا هزینه معاملاتی کمتری بپردازند. بنابراین در ادامه مطلب همراه ما باشید تا حساب‌های بدون کمیسیون فارکس را به شما معرفی کنیم.

هزینه‌های معاملاتی هر ساله به طور مداوم کاهش می‌یابند زیرا کارگزاران فارکس برای به دست آوردن مشتریان بیشتر با یکدیگر رقابت می‌کنند. به همین دلیل، اکنون بسیاری از کارگزاری‌ها حساب‌های معاملاتی بدون کمیسیون یا اسپرد صفر را به عنوان یک پیشنهاد اغواکننده ارائه می‌دهند. توجه داشته باشید: برخی از پیشنهادات اکانت صفر برای کمیسیون و اسپرد می‌توانند ترفندهای بازاریابی برای جذب شما به عنوان یک معامله‌گر باشند. بنابراین مهم است که بتوانید تشخیص دهید که آیا واقعا بروکر مورد نظر شما حساب بدون کمیسیون ارائه می‌دهد یا خیر.

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معامله‌گران بازار فارکس به دلیل بی‌توجهی به هزینه‌های معاملات خود، متحمل ضرر می‌شوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

حساب بدون کمیسیون در فارکس چیست؟

بروکرها برای دریافت کارمزد خود در برخی از حساب‌ها از اسپرد شناور صفر پیپ به بالا استفاده می‌کنند. ضمن این که درآمد دیگری به نام کمیسیون نیز دارند که از معاملات شما دریافت می‌کنند. هیچ بروکری وجود ندارد که تنها یک حساب معاملاتی را پیشنهاد دهد، بلکه معمولا بین ۳ تا ۶ حساب معاملاتی با عناوین مختلف مانند حساب سنتی (CENT)، کلاسیک (Classic)، ای‌سی‌ان (ECN)، ای‌سی‌ان پرو (ECN Pro)، حرفه‌ای (Premium)، فوق پیشرفته (Ultimate) و دیگر اسامی معرفی می‌کنند.

حساب بدون کمیسیون در بروکرها
بروکرهای فارکس از دو طریق از معامله گران کارمزد می‌گیرند: 1. اسپرد 2. کمیسیون

شما باید با مطالعه شرایط و مشخصات هر کدام، حسابی را که حدس می‌زنید بیشتر مناسب شما است، انتخاب کنید. هنگام بررسی مشخصات حساب‌ها متوجه می‌شوید که بعضی از حساب‌ها کمیسیون صفر دارند، یعنی بروکر هیچ میزان یا درصد پولی از انجام آن تراکنش نمی‌گیرد یا برخی دیگر اسپرد از صفر پیپ دارند. در نگاه اول این‌گونه به نظر می‌رسد که این حساب‌ها هزینه‌های معاملاتی را کاهش می‌دهند، درحالی که همیشه این طور نیست.

چه بروکرهایی حساب بدون کمیسیون دارند؟

در میان بروکرهای بازار فارکس که به تریدرهای ایرانی خدمات ارائه می‌دهند، تاکنون یک بروکر به طور مشخص اعلام کرده است که از هیچ حساب معاملاتی کمیسیون دریافت نمی‌کند. این بروکر آی اف سی مارکتس (AFC Markets) نام دارد که تمام حساب‌های معاملاتی خود را بدون دریافت هیچ‌گونه کمیسیون در دسترس شما قرار می‌دهد.

با این حال، اکثر بروکرها حداقل یکی، دو حساب بدون کمیسیون دارند، منتها قبل از انتخاب حساب معاملاتی خود، سعی کنید تمام ویژگی‌ها و همچنین دیگر مزایا و معایب حساب‌ مورد نظر را مورد بررسی قرار دهید. در جدول زیر می‌توانید انواع حساب‌های بروکرهای مختلف را که کمیسیون ندارند، مشاهده کنید:

نام بروکر حساب بدون کمیسیون (1) حساب بدون کمیسیون (2) حساب بدون کمیسیون (3)
HYCM Fixed
آلپاری استانداد نانو
یو اس جی اف ایکس جفت ارزها طلا نفت خام
آمارکتس FIXED استاندارد CRYPTO
فیبوگروپ MT4 NDD no commission MT4 FIX سنت MT4
کپیتال اکستند استاندارد ECN PLATINUM
ارانته Standard Premium
لایت فایننس CLASSIC CENT
اف ایکس چویس کلاسیک Optimum
اینگات استاندارد
اوربکس Starter Premium
آی اف سی مارکتس تمامی حساب‌ها
نورد اف ایکس Fix
تریدرز وی MT4 VAR
اپوفایننس استاندارد سوشیال تریدینگ
آرون گروپس نقدی نانو

بروکر نیکس، برخلاف بروکر آی‌اف‌سی مارکتس، یکی از بروکرهایی است که روی تمام حساب‌هایی که ارائه می‌دهد کمیسیون می‌گیرد.

برای بررسی کامل می‌توانید به مقاله بروکرهای بدون کمیسیون مراجعه کنید.

در هنگام افتتاح حساب معاملاتی بیشتر سعی کنید بروکری را انتخاب کنید که از نظر عملکرد و حسن سابقه، محبوبیت بیشتری داشته باشد. معمولا حساب‌های ECN واقعی از نظر دستکاری بروکر ایمن هستند و همچنین میزان اسپرد و کمیسیون کمتری دارند.

چرا بعضی از حساب ها کمیسیون دارند؟

همان طور که در بالا اشاره شد، وقتی شما می‌خواهید یک کالا یا ارزی را بفروشید باید خریداری نیز وجود داشته باشد تا معامله انجام شود. بروکر همانند یک دلال ارتباط شما را با معامله‌گر دیگر برقرار می‌کند و حق دلالی می‌گیرد که همان کمیسیون است. کمیسیون بخشی از درآمدهای بروکر است که از هر دومعامله‌گر خریدار و فروشنده می‌گیرد، در غیر این صورت هزینه‌های ارائه خدمات شرکت را چگونه می‌توانند تامین کنند؟

بروکرها اگر کمیسیون نگیرند، میزان اسپرد خود را افزایش می‌دهند اما اگر اسپرد را نزدیک صفر حساب کنند، میزان کمیسیون را افزایش می‌دهند. تنها در صورتی که هم کمیسیون بگیرند و هم اسپرد، بین این دو درآمد تعادل برقرار می‌کنند.

نکته‌‌ بسیار مهمی که باید به آن توجه کنید این است که میزان اسپرد و کمیسیون در تمام بروکرها یکسان نیست بلکه برخی از بروکرها در مقایسه با دیگر کارگزاری‌ها هم اسپرد پایین‌تری را اخذ می‌کنند و هم میزان کمیسیون دریافتی کمتری دارند که این به نفع تریدر است.

فرق اسپرد و کمیسیون چیست؟

روی تابلو قیمت ارزهای خارجی صرافی‌ها برای یک ارز مانند دلار آمریکا دو قیمت را مشاهده می‌کنید، یکی قیمتی است که صرافی دلار آمریکا را با آن قیمت  از شما می‌خرد و دیگری قیمتی است که این ارز را به شما می‌فروشد. میزان اختلاف قیمت خرید تا فروش که تقریبا حدود یک درصد است، سود صرافی است. در بازار فارکس بروکر را همان صرافی فیزیکی در نظر بگیرید و اختلاف قیمت خرید تا فروش نیز سود بروکر است که اسپرد نامیده می‌شود.

کمیسیون اما مفهومی دیگر دارد. وقتی شما مثلا قصد دارید در جفت ارز یورو به دلار، دلار را با یورو مبادله کنید، لازم است تا شخص دیگری نیز وجود داشته باشد تا شما با او معامله کنید. این شخص دیگر را بروکر برای شما پیدا می کند و ارتباط شما را با او فراهم می‌آورد تا معامله شما انجام گیرد.

بنابراین، بابت این خدمتی که به شما دو نفر ارائه می‌دهد، مثلا به ازای هر لات معامله ۵ دلار از هر طرف، کمیسیون می‌گیرد.

آنچه در مقاله حساب بدون کمیسیون فارکس خواندیم:

کمیسیون یکی از راه‌های درآمدزایی بروکرها است که روی حساب‌های مختلف معاملاتی که ارائه می‌دهند، لحاظ می‌کنند. میزان کمیسیون در بروکرهای مختلف میزان مشخص و یکسانی ندارد و به قرارداد شما یا پیشنهاد بروکر بستگی دارد. اکثر بروکرها معمولا نیمی از حساب‌هایی را که مدیریت می‌کنند، بدون کمیسیون ارائه می‌دهند اما از طرف دیگر میزان اسپرد این گونه حساب‌ها را افزایش می‌دهند.

سوالات متداول

چند نوع اسپرد وجود دارد؟

حساب‌های معاملاتی دارای دو نوع اسپرد هستند که به آن اسپرد شناور و اسپرد ثابت گفته می‌شود.

اسپرد شناور چیست؟

اسپردی که عدد مشخصی ندارد و دائماً هرلحظه از بازار در حال نوسان است را اسپرد شناور می‌گویند.

اسپرد را چطور پس بگیریم؟

با عضویت در ایران ریبیت به عنوان یک آی بی بزرگ، می‌توانید بخش بزرگی از اسپرد پرداختی را به صورت پول نقد پس بگیرید.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

نویسنده:

مرتضی گودرزی

نویسنده:

مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

!Warning

آیا می‌دانستید درصد زیادی از هزینه‌های شما در قالب کمیسیون معاملاتی به بروکر پرداخت می‌شود؟

جهت تبدیل هزینه معاملاتی به درآمد و دریافت مشاوره

پاپ آپ صفحه مقالات بروکرها