ایران ریبیت » مقالات » نوسان گیری چیست؟ + بهترین استراتژی نوسان گیری فارکس

نوسان گیری چیست؟ + بهترین استراتژی نوسان گیری فارکس

نوسان گیری چیست و چه تفاوتی با استراتژی اسکلپ دارد؟
5/5 – (3 امتیاز)
5/5 – (3 امتیاز)

نوسان گیری و اسکلپ دو نمونه از سبک های معامله در بازارهای مالی هستند که با هم تفاوت‌های زیادی دارند. اگر شما هم به تازگی در بازارهای مالی به خصوص فارکس قدم گذاشته‌اید، باید در مورد این دو سبک اطلاعات جامعی داشته باشید. پس در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر به نوسان گیری و تفاوت آن با اسکلپ بپردازیم.

فهرست مطالب

نوسان گیری چیست؟

معاملات نوسانی یا سوئینگ تریدینگ، یک سبک معاملاتی است که در آن سرمایه‌گذاران به دنبال کسب سود کوتاه مدت یا میان مدت هستند.

معاملات نوسانی یا سوئینگ تریدینگ
نوسان‌گیری در بورس یک نوع سبک معاملاتی محسوب می‌شود که به دنبال استفاده از تغییرات باسرعت قیمت‌ها است.

معامله‌گران نوسانی، از نوسانات بازار حداکثر استفاده را می‌برند و به طور معمول، معاملات را در طول چند روز یا در برخی موارد، چند هفته انجام می‌دهند. تریدرهایی که معاملات نوسان گیری انجام می‌دهند، کاملاً بر تحلیل تکنیکال تکیه می‌کنند. آنها روندها و الگوهای بازار را دنبال می‌کنند و بر اساس آن، نقاط را برای ورود و یا خروج زمان‌بندی می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله بهترین استراتژی نوسان گیری در فارکس را مطالعه کنید.

مزایای نوسان گیری

برای مبتدیان، سوئینگ تریدینگ یک استراتژی معاملاتی عالی است، زیرا تنها چیزی که لازم است کمی تحلیل تکنیکال بوده که از طریق نرم‌افزارها و اندیکاتورها هم قابل انجام می‌باشد. همچنین با یک استراتژی خوب و مدیریت ریسک مناسب، معاملات سوئینگ می‌تواند بسیار سودآور باشد و تریدرها معمولا بازده مناسبی از نوسان گیری داشته باشند.

سرمایه‌گذاران می‌توانند به راحتی نوسان گیری را به صورت پاره‌وقت انجام دهند و یک شغل تمام وقت را در کنار آن مدیریت کنند. همچنین این روش انعطاف‌پذیری بیشتری با بودجه دارد و تریدرها نگرانی زیادی در مورد سرمایه خود ندارند. معاملات نوسانی هزینه کمتری نسبت به معاملات روزانه و اسکالپینگ دارد.

معایب نوسان گیری

معامله‌گران نوسان گیر در معرض خطر تغییرات قیمت یک شبه و گپ قیمتی آخر هفته قرار دارند. این مورد زمانی به وجود می‌آید که گزارش‌های اقتصادی یا سایر اخبار بازار در طول بازار یا پس از آن و آخر هفته اتفاق بیفتند. خطر ناشی از این گپ‌ها این است که استاپ لاس معامله‌گر را بی‌اثر می‌کنند.

هدف یک سوئینگ تریدر این است که در ابتدای روند بازار وارد شود و زمانی که بازار عقب‌نشینی می‌کند از آن خارج شود. ادامه این روند اغلب روزها و هفته‌ها طول می کشد و در طی این مدت، تریدرها، سایر فرصت‌های بازار که ممکن است سود بیشتری داشته باشد را از دست می‌دهند.

علاوه بر این زمان‌بندی نوسانات بازار یکی از سخت‌ترین کارها برای هر سرمایه‌گذار است.

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معامله‌گران بازار فارکس به دلیل بی‌توجهی به هزینه‌های معاملات خود، متحمل ضرر می‌شوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

اسکلپ چیست؟

اسکلپینگ یک سبک معاملاتی است که برای کسب درآمد از تغییرات کوچک قیمت و کسب سود کوچک، استفاده می‌شود. این معامله‌گران به طور مکرر و پشت سر هم در طول روز معامله می‌کنند.

برای معامله‌گران اسکلپر، داشتن سیاست خروج دقیق همراه با درک دقیق از بازار، حیاتی است. این تریدرها باید به اندازه کافی آگاه باشند که نقاط ورود و خروج را تشخیص دهند، در غیر این صورت، یک حرکت اشتباه می‌تواند منجر به زیان‌های بزرگی شود و تمام سودهای کوچک را از بین ببرد.

به عنوان یک معامله گر مبتدی نوسان گیری یک انتخاب نسبتاً بهتر و مطمئن برای انجام معاملات است. اما تریدرهای حرفه‌ای و باتجربه می‌توانند اسکلپ انجام دهند و به سودآوری برسند.

مزایای اسکلپ

اسکلپ برای معامله‌گران تهاجمی و همیشه فعال مناسب است. آنها چندین بار در طول روز خرید و فروش می‌کنند تا از تغییرات قیمت کوچک بهره‌مند شوند. در این سبک سود و ضرر سریع هیجان‌انگیز است. تریدرها با این سبک می‌توانند با سرمایه بسیار کم شروع به معامله کنند و دانش در مورد روند جاری برای بهره‌مندی از این استراتژی معاملاتی کافی است.

در این روش فرصت‌های متعددی برای بهره‌مندی از تغییرات جزئی قیمت در طول روز وجود دارد. ترید اسکلپ غیر جهت‌دار است و می‌توان فرصت‌های معاملاتی را در هر شرایط از بازار پیدا کرد. در واقع اسکلپرها متکی به حرکت‌های بزرگ قیمت نیستند و از یک بازار کم‌نوسان هم می‌توانند سود ببرند.

معایب اسکلپ

با معاملات متعدد در طول روز، هزینه‌ی معاملاتی در اسکلپ زیاد است. همچنین این ترید وقت‌گیر بوده و یک شغل تمام‌وقت محسوب می‌شود، زیرا سرمایه‌گذاران باید تمام توجه خود را در طول روز به معاملات اختصاص دهند و برای به دست آوردن مقدار قابل توجهی از سود، ده‌ها معامله را در طول روز انجام دهند. زمان در اسکلپ بسیار مهم است. یک تاخیر جزئی یا زمان اشتباه می‌تواند منجر به از دست رفتن فرصت‌های سود شود.

به عنوان یک معامله گر مبتدی نوسان گیری یک انتخاب نسبتاً بهتر و مطمئن برای انجام معاملات است. اما تریدرهای حرفه‌ای و باتجربه می‌توانند اسکلپ انجام دهند و به سودآوری برسند.

تفاوت اسکلپینگ با سوئینگ تریدینگ

تفاوت سبک معاملاتی اسکلپینگ و سوئینگ، را می‌توان از چند جنبه بررسی کرد که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله فرق اسکالپ با سویینگ را مطالعه کنید.

برخی از تفاوت های اسکلپینگ و سوئینگ عبارت اند از:

  • زمان؛
  • سختی؛
  • سوددهی؛
  • فشار روانی.

در ادامه هر یک از این تفاوت ها را بررسی می کنیم:

زمان‌

برای مثال معامله‌گران نوسان گیر می توانند به راحتی پوزیشن‌های خود را حتی در حین کار اول خود هم مدیریت کنند. در حالی که اسکلپرها نمی‌توانند این کار را انجام دهند و باید تمام زمان خود را به معامله کردن اختصاص دهند و به ترید به عنوان شغل اول نگاه کنند.

در اسکلپ زمان زیادی را باید صرف ترید کنید و علنا نمی‌توانید شغل دیگری را انتخاب نمایید. معاملات نوسان گیری برای افرادی مناسب است که صبور هستند و دوست دارند قبل از تصمیم‌گیری در مورد معاملات، وقت بگذارند و به همه‌چیز فکر کنند. در حالی که اسکلپینگ مخصوص افراد فعالی است که کار سریع را ترجیح می‌دهند و سریع تصمیم می‌گیرند.

سختی

علاوه بر موارد بالا نوسان گیری به استراتژی‌های معاملاتی ساده با رویکردی آرام نسبت به معاملات نیاز دارد، اما برای اسکلپ استراتژی معاملاتی نسبتاً پیچیده لازم است و نیاز به اجرای سریع دارد. همچنین، برای محافظت از سودهای خود به مدیریت و کنترل دقیق ریسک نیاز دارید.

سوددهی معامله گران
اسکلپ استراتژی معاملاتی نسبتاً پیچیده ای است.

نوسان گیری می‌تواند توسط هر نوع سرمایه‌گذار از مبتدی تا متخصص اتخاذ شود. با این حال، اسکلپینگ فقط برای تریدرهای حرفه‌ای و باتجربه مناسب است.

سوددهی

هدف تریدرهای نوسان گیر، سود خوب در هر معامله است، در حالی که معامله‌گران اسکلپر در هر معامله سود کمی دارند که این سودها در صورت انباشته شدن، مبلغ قابل توجهی می‌شود.

فشار روانی

سوئینگ با استرس کمتر همراه است زیر تریدرها بیشتر وقت خود را برای تصمیم‌گیری صرف می‌کنند، اما اسکلپ تریدرها فعال‌تر هستند و با سطوح استرس بالاتری مواجه می‌شوند، زیرا مجبورند چندین بار در طول روز تصمیم بگیرند.

آنچه در مقاله نوسان گیری چیست؟ خواندیم:

در این مقاله با تعریف دقیق دو استراتژی اسکلپ و نوسان گیری یا سوئینگ تریدینگ آشنا شدیم و تفاوت‌های آنها را بررسی کردیم. نوسان گیری ریسک کمتری دارد و بازدهی سودآوری را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کند. از سوی دیگر، اسکلپرها در یک محیط پرخطر با بازدهی کمتر فعالیت می‌کنند. سوئینگ تریدرها تنها با یک معامله می‌تواند سود زیادی کسب کنند، در حالی که، معامله‌گران اسکلپینگ سر باید چندین معامله موفق انجام دهند تا سود یکسانی کسب کنند.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

نویسنده:

مرتضی گودرزی

نویسنده:

مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

!Warning

آیا می‌دانستید درصد زیادی از هزینه‌های شما در قالب کمیسیون معاملاتی به بروکر پرداخت می‌شود؟

جهت تبدیل هزینه معاملاتی به درآمد و دریافت مشاوره

پاپ آپ صفحه مقالات بروکرها