بهترین اندیکاتور برای ترید یک دقیقه ای

ترید یک دقیقه‌ای یکی از روش‌های اسکالپینگ یا معاملات سریع در بازارهای مالی است. اسکالپرها به دنبال سود بردن از حرکات کوچک بازار هستند و از اندیکاتورهای که برای معاملات کوتاه‌مدت تنظیم شده‌اند، استفاده می‌کنند. در ادامه بهترین اندیکاتور برای ترید یک دقیقه ای را معرفی خواهیم کرد.

بهترین اندیکاتور برای ترید یک دقیقه ای

بهترین اندیکاتورها برای تایم فریم یک دقیقه

بهترین اندیکاتور برای تایم فریم یک دقیقه عبارتند از:

  1. میانگین متحرک وزن‌دار حجمی (VWAP)؛
  2. میانگین متحرک نمایی (EMA)؛
  3. بولینگر بندز (Bollinger Bands)
  4. اسیلاتور نوسانگر تصادفی (Stochastic)
  5. شاخص قدرت نسبی (RSI)

در ادامه به بررسی بیشتر موارد ذکر شده می‌پردازیم:

میانگین متحرک وزن‌دار حجمی (VWAP)

میانگین متحرک وزنی حجمی (VWAP) یکی از بهترین اندیکاتورها برای اسکالپینگ است. در واقع، این اندیکاتور فقط برای معاملات یک دقیقه ای و کوتاه مدت استفاده می‌شود.

میانگین متحرک وزن‌دار حجمی
برای انجام معاملات کوتاه مدت اندیکاتور VWAP مناسب است.

VWAP با گرفتن حجم دارایی در یک دوره مشخص و سپس تقسیم آن بر کل سهام خریداری‌شده محاسبه می‌شود. این اندیکاتور مانند یک خط به نظر می رسد.

میانگین متحرک نمایی (EMA)

EMA نوعی میانگین متحرک است که وزن بیشتری را برای قیمت‌ها ارائه می‌دهد. این اندیکاتور یک شاخص رایج اسکالپینگ است، زیرا سریع‌تر از میانگین متحرک ساده (SMA) واکنش نشان می‌دهد.

میانگین متحرک نمایی
میانگین متحرک نمایی (EMA) نسبت به میانگین متحرک ساده (SMA) واکنش سریع تری می دهد.

به عنوان مثال، زمانی که قیمت از میانگین متحرک عبور می‌کند، می‌توانید معامله خرید انجام دهید. از طرف دیگر، می‌توانید از آن در پیروی از روند استفاده کنید، یعنی تا زمانی که بازار بالاتر از میانگین متحرک باشید، خرید کنید.

بولینگر بندز (Bollinger Bands)

بولینگر بندز، یکی دیگر از اندیکاتورهای ترید یک دقیقه ای و اسکالپینگ است که با ترکیب چند اندیکاتور ایجاد شده است. خط وسط نشانگر مووینگ اوریج (Moving Average) است در حالی که خطوط بالا و پایین انحرافات استاندارد هستند.

بولینگر بندز
بولینگر بندز، یکی دیگر از اندیکاتورهای ترید یک دقیقه ای و اسکالپینگ است.

Bollinger Bands به روش های مختلفی در ترید یک دقیقه ای استفاده می‌شوند. به عنوان مثال، برخی از معامله‌گران یک جفت ارز را را زمانی که به سمت بالا می‌رود و بین خطوط بالایی و میانی باندها قرار دارد، می‌خرند و هولد می‌کنند. برخی دیگر زمانی که قیمت آن سهم بین خطوط پایین و میانی باندها باشد، آن را می‌فروشند.

ترید یک دقیقه ای از مهم ترین روش های اسکالپینگ در بازار فارکس است. این سبک کاری به این صورت است که به وسیله اندیکاتور های خاص از حرکات جزئی بازار بیشترین سود را می برند.

اسیلاتور نوسانگر تصادفی (Stochastic)

نوسانگر تصادفی ابزار محبوبی است که برای شناسایی سطوح خرید و فروش بیش از حد، استفاده می شود.این شاخص، قیمت پایانی جفت ارز را در یک دوره مشخص، محاسبه می‌کند و شباهت زیادی به شاخص قدرت نسبی (RSI) دارد. اسیلاتور استوکاستیک را می‌توان به روش‌های مختلفی در ترید یک دقیقه ای استفاده کرد.

به این ترتیب، زمانی که جفت ارز به سطح فروش زیاد می‌رود، می‌توان خرید کرد و زمانی که به نقطه خرید بیش از حد رسید، آن را فروخت. از نوسانگر استوکاستیک برای یافتن واگرایی‌ها نیز استفاده می‌شود. با این حال، در بیشتر موارد، استوکاستیک بهترین اندیکاتور برای ترید یک دقیقه ای نیست.

شاخص قدرت نسبی (RSI)

RSI اسیلاتور محبوب دیگری است که باز هم برای شناسایی سطوح خرید و فروش بیش از حد در بازار استفاده می‌شود. این ابزار سرعت و تغییر حرکات قیمت را اندازه‌گیری می‌کند.

شاخص قدرت نسبی
RSI جز محبوب ترین اسیلاتورها است که برای سرعت و تغییر حرکات قیمت استفاده می شود.

 آر اس آی، معمولاً بین 70 و 30 در نوسان است. حرکت به زیر 30 نشانه آن است که یک سهم بیش از حد فروخته شده است، در حالی که حرکت بالای 70 نشانه‌ای است که آن جفت ارز بیش از حد خرید شده است. مانند نوسانگر تصادفی، می توان از آن برای واگرایی هم استفاده کرد.

آنچه در مقاله بهترین اندیکاتور برای ترید یک دقیقه ای خواندیم:

همانطور که در این مقاله متوجه شدید، ترید یک دقیقه ای یکی از روش‌های اسکالپینگ در بازار فارکس است. این نوع ترید مانند بقیه معاملات به ابزار و اندیکتاتورهای خاص خود نیاز دارد. در این میان برخی از اندیکاتورها بیشتر از سایرین برای اسکالپ یک دقیقه ای مفید است که در بالا به آنها اشاره کردیم.

_c5819616-f511-46f1-98ac-322fe5a16cef

همین حالا ریبیت خود را فعال کنید!

جهت مشاوره و دریافت ریبیت فرم زیر را پرکنید، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

فرم دریافت ریبیت مقالات

منبع

site one

site two

site Three

فهرست مطالب

مرتضی گودرزیمشاهده نوشته ها

Avatar for مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *