بهترین استراتژی نوسان گیری در فارکس

نوسان گیری یا اسکلپینگ به سبکی در معامله‌گری گفته می‌شود که تریدر در آن به دنبال گرفتن حرکات ناگهانی، سریع و کوچک از بازار فارکس است تا در نهایت بتوانید به سود برسد. برای انجام این کار معامله‌گران نیاز به استراتژی‌های پیشرفته و خاصی دارند، زیرا نوسان‌گیری یک کار بسیار پیچیده و حرفه‌ای چه در استراتژی و چه در مدیریت مالی است. ما در این مقاله شما را با بهترین استراتژی‌های نوسان‌گیری در فارکس آشنا خواهیم کرد.بروکر یو اس جی اف ایکس مربوط به حساب مینی و استاندارد با 2.8 پیپ است.

بهترین استراتژی برای نوسان گیری

نوسان گیری چیست؟

نوسان گیری که در فارکس به آن اسکالپ نیز گفته می‌شود، روشی معاملاتی است که عمدتاً بر پایه تحلیل تکنیکال است و کاربران با ایجاد یک استراتژی که ترکیبی از اندیکاتورها و عوامل تکنیکال است سعی دارند تا کوچک‌ترین حرکات بازار را شکار کنند. عمدتاً نوسان‌گیران حجم و لوریج بالا را استفاده می‌کنند، آن‌ها سعی دارند تا در طول روز ده‌ها معامله مختلف انجام دهند و حداکثر ده پیپ از هر معامله سود بگیرند. 

نوسان گیری چیست؟
نوسان گیری در واقع همان اسکالپ است.

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معامله‌گران بازار فارکس به دلیل بی‌توجهی به هزینه‌های معاملات خود، متحمل ضرر می‌شوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

نوسان‌گیران به دنبال شکار روندها بزرگ نیستند و معمولاً در مکان‌هایی که احساس می‌کنند بازار نوسانی انجام خواهد داد ورود و خروج خود را انجام می‌دهند.

آیا با نوسان گیری می‌توان سود کسب کرد؟

همان‌طور که گفتیم عموماً نوسان گیری یک کار سخت و تا حدی فقط از کاربران حرفه‌ای برمی‌آید. قطعاً نوسان‌گیری هم مانند سایر استراتژی‌ها می‌تواند سودده یا ضررده باشد. همه چیز به استراتژی و نحوه مدیریت شما برمی‌گردد. شما برای اینکه در نوسانگیری سودده باشید باید حتماً یک استراتژی معاملاتی مناسب برای این کار داشته باشید، این استراتژی می‌تواند ساخته خودتان باشد یا ترکیبی از استراتژی‌های مختلف، پس از تمرین فراوان روی این استراتژی شما این قطعاً این امکان را خواهید داشت که بتوانید از طریق نوسان گیری سود کنید، پس در جمع‌بندی این سؤال می‌توان پاسخ داد که نوسان گیری اتفاقاً بسیار سودده است.

بهترین استراتژی برای نوسان گیری

اگر به دنبال شروع نوسانگیری یا همان اسکلپینگ هستید، لازم است که ابتدا چند استراتژی را بیاموزید و آن‌ها را تست کنید. ما در ادامه همین مطلب استراتژی‌هایی را برای شما شرح خواهیم داد که می‌تواند نقطه شروع شما برای تمرین اسکلپ کردن باشد تا در نهایت پس از مسلط شدن بتوانید از آن‌ها استفاده کنید:

  1. استراتژی اسکلپینگ با استفاده از Stochastic؛
  2. استراتژی اسکلپینگ با استفاده از MA؛
  3. استراتژی اسکلپینگ با استفاده از RSI.

در ادامه به بررسی بیشتر موارد ذکر شده می‌پردازیم:

استراتژی اسکلپینگ با استفاده از Stochastic:

اسکالپینگ را می‌توان با استفاده از یک اسیلاتور Stochastic انجام داد. هدف اسکالپینگ با استفاده از چنین نوسانگر، گرفتن حرکات در بازار پرنوسان است. 

استراتژی اسکلپینگ با استفاده از Stochastic
اسکالپینگ را می‌توان با استفاده از یک اسیلاتور Stochastic انجام داد.

در نمودار پایین، در یک بازه زمانی سه دقیقه‌ای، می‌بینیم که قیمت در حال حرکت بالاتر از مووینگ اوریج است، زمانی که این مسئله در جریان است یعنی ما در حال مشاهده یک بازار صعودی هستیم، به همین دلیل باید منتظر باشید تا خط سیگنال Stochastic به زیر 20 نفوذ کند. بعد از این نفوذ هنگام برگشت می‌توانید معامله Buy را باز کنید. دلیل استفاده از مووینگ اوریج ها این بود که‌ترند بازار را بتوانیم شناسایی کنیم.

استراتژی‌های نوسانگیری بر پایه تحلیل تکنیکال بناشده‌اند و برای اینکه شما بتوانید یک استراتژی موفق نوسانگیری داشته باشید لازم است تا به تحلیل تکنیکال و اندیکاتورها کاملاً مسلط باشید.

استراتژی اسکالپینگ با MA:

خود مووینگ اوریج ها نیز علاوه بر اینکه می‌توانند مسیر ترند بازار را به شما نمایش دهند، این قابلیت را دارند که با استفاده از چند ema هم زمان در کوتاه مدت نوسان گیری هم انجام داد. برای انجام این کار کافی است، از میانگین‌های متحرک پنج و 20 دوره‌ای (MA) برای کوتاه‌مدت و از MA 200 دوره‌ای برای بلندمدت استفاده می‌کنیم. در نمودار اول، MA بلندمدت در حال افزایش است، بنابراین ما به دنبال این هستیم که دوره پنج‌گانه MA از دوره 20 عبور کند و سپس در جهت روند موقعیت‌هایی اتخاذ کنیم که اینجا با فلش مشخص شده‌اند.

استراتژی اسکالپینگ با مووینگ اوریج
علاوه بر نمایش روند با استفاده از چند ema می‌توان اسکالپ کرد.

یعنی در جهت روند بلند مدت و میان مدت که صعودی است هرگاه کندل ها با خط دوره 5 روزه کوتاه مدت خود از بالا برخورد داشته باشند می‌توانید منتظر گرفتن یک حرکت صعودی باشید.

استراتژی اسکالپینگ با نوسانگیری با RSI:

آر.اس.آی نیز یکی از بهترین اندیکاتورهای موجود در تحلیل تکنیکال است که اکثر اسکلپرها از آن استفاده می‌کنند. برای استفاده از این روش باید ابتدا از یک EMA 200 روزه EMA 50 و EMA 20 روزه برای پیدا کردن ترند اصلی بازار استفاده کنید. زمانی که مثلاً کندل ها بالای این سه خط قرار داشت مطمئن هستید که روند بازار شما صعودی است، سپس باید منتظر بمانید تا RSI از پایین وارد منطقه اشباع شود. 

نوسانگیری با RSI
ترکیب RSI و مویینگ اوریج برای نوسان گیری مناسب است.

زمانی که در یک بازار صعودی خط RSI وارد قسمت زیر 20 شد به این معناست که حرکت اصلاحی نزولی که در روند اصلی صعودی خود ایجاد کرده در حال به پایان رسیدن است و به اشباع خود نزدیک شده بنابراین شما می‌توانید هنگامی که خط سیگنال‌های آماده خروج از منطقه 20 است وارد یک معامله خرید هماهنگ با مسیر حرکت بازار شوید.

آنچه در مقاله بهترین استراتژی نوسان گیری در فارکس خواندیم:

همان‌طور که در این مقاله خواندیم، اسکالپینگ یکی از مدل سیستم‌های معامله‌گری در بازار است که استراتژی‌های بسیار متنوعی برایان وجود دارد. نوسانگیری به معنای گرفتن سودهای بسیار کم و کوتاه از نوسان‌های بازار است بنابراین به استراتژی‌های بسیار خاصی نیاز دارد. تمرین استراتژی و فراهم کردن شرایط آن از جمله پیدا کردن تایم مناسب و همچنین نمادهای معاملاتی مناسب برای این کار از جمله مهم‌ترین عوامل موفقیت در استراتژی نوسان گیری در فارکس است.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

نوسانگیری چیست؟

به معاملات کوتاه و سریع که در تایم فریم‌های بسیار کوتاه انجام می‌شود تا معامله گر بنوانند از نوسانات بازار سود کسب کند نوسان گیری یا اسکلپینگ گفته می‌شود.

بهترین روش تحلیل برای نوسان گیری چیست؟

تحلیل تکنیکال بهترین و مناسب‌ترین روش تحلیل برای نوسانگیری است زیرا تحلیل‌های دیگر مانند فاندامنتال بر موارد بلند مدت متمرکز هستند.

بهترین اندیکاتورها برای ترکیب در استراتژی نوسانگیری چیست؟

اندیکاتورهایی ویژه این کار وجود دارد که بهترین آن‌ها می‌توان به RSI ،Stochastic ،Parabolic Sar و … اشاره کرد.

منبع

site one

site two

site Three

فهرست مطالب

مرتضی گودرزیمشاهده نوشته ها

Avatar for مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *