5/5 - (1 امتیاز)

اسکلپ چیست؟

اسکلپ به سبک معاملاتی گفته می‌شود که تریدرها در آن به معاملات کوتاه مدت و سودهای کوچک روی می‌آورند. برخلاف لانگ ترید که معاملات نگه داشته می‌شود، در اسکلپ معامله‌گر به دنبال شکار نوسانات بازار است و روی هر معامله سعی دارد تا نهایتاً 5 تا 10 پیپ را به دست بیاورد. ما در این مقاله به صورت کامل تمامی مواردی که درباره اسکلپینگ از جمله تایم فریم، سشن معاملاتی، نمادهای مناسب و استراتژی‌های اسکلپ را به شما آموزش خواهیم داد.

اسکلپ چیست؟

اسکلپینگ یا اسکالپ کردن چیست؟

در بازار روش‌های معاملاتی مختلفی وجود دارد که معامله‌گران از طریق آن‌ها استراتژی‌های خود را طراحی می‌کنند. اسکلپ یکی از این روش‌های موثر است که البته بیشتر معامله‌گرانی که حرفه‌ای‌تر هستند، از آن‌ها استفاده می‌کنند. تئوری پشت اسکلپ این است که گرفتن حرکت‌های کوچک و نوسانی و تکرار آن بسیار ساده‌تر است و همچنین به لحاظ روانشناسی معامله‌گر باید برای این مدل ترید آماده باشد.

اسکلپینگ یا اسکالپ کردن چیست؟
در بازار روش‌های معاملاتی مختلفی وجود دارد که معامله‌گران از طریق آن‌ها استراتژی‌های خود را طراحی می‌کنند.

اسکالپینگ نیاز به یک استراتژی معاملاتی دقیق دارد که دقیقاً زمان ورود و خروج از پوزیشن‌ها و میزان سرمایه در هر موقعیت را مشخص می‌کند. از آنجا که معمولاً حد سود و ضرر اسکلپ 1:1 است یا برخی اوقات حد ضررها بیشتر از حد ضرر است، یک اسکلپر باید استراتژی خروج از معامله خوبی داشته باشد تا ضرر آن فراتر از سودهایی که کسب کرده نشود. برای مطالعه بیشتر انواع سبک ترید کلیک کنید.

معاملات اسکلپ چطور کار می‌کند؟

هر اسکلپر ممکن است استراتژی معاملاتی خاص خود را داشته باشد، این مسئله کاملاً شخصی است، اما عموماً از طریق تحلیل تکنیکال از ابزارهایی که برای واکنش به شرایط نوسانی بازار طراحی شده‌اند استفاده می‌کند. معمولاً اسکلپرها یک روند را شناسایی می‌کنند و سعی می‌کنند در جهت روند هر نوسانی را بعد از اصلاحات شکار کنند.

معمولا نحوه ترید اسکلپ اینگونه کار می‌کند که شما باید با لوریج بالا و حجم نسبتاً بالا به تعداد زیاد، مثلاً بین 10 تا 50 بار در روز ورود و خروج انجام دهید تا در نهایت بتوانید به هدف سودی مد نظرتان در یک روز برسید. امروزه بیشتر اسکلپرها از معاملات الگوریتمی یا همان ربات‌های معامله‌گر استفاده می‌کنند، زیرا آنجا دقیق و سریع ورود و خروج از معامله، پایبند بودن به معاملات، نداشت استرس و شبانه روز جلوی سیستم نشستن فقط کار یک ربات است!

حساب‌های مناسب اسکلپ

اولین قدم در اسکلپ کردن، ساخت یک اکانت معاملاتی مناسب در یک بروکر حرفه است. حساب معاملاتی شما نقش پررنگی در موفقیت شما در اسکلپ دارد.

اولین نکته این است که حساب شما باید ECN باشد، یعنی معاملات به صورت مستقیم به بازار وصل شود. حساب ECN حساب مناسب اسکلپ است که بالاترین سرعت باز و بسته شدن سفارشات در آن وجود دارد.

نکته دوم این است که حساب شما شامل کمیسیون و اسپرد حداقلی باشد تا هزینه‌های معاملاتی شام در حد ممکن کاهش پیدا کند. این مورد را به صورت کامل شرح خواهیم داد.

نکته سوم بدون اسلیپیج بودن حساب است. یعنی حساب معاملاتی که دارید بدون کوچک‌ترین لغزشی‌ترید شما را در همان قیمتی که انتخاب کرده‌اید باز کند. لغزش برای اسکلپرها بسیار ضررده خواهد بود چون جابجایی حتی 1 پیپ در باز شدن معامله می‌تواند کل معامله را وارد ضرر کند.

پرداخت حداقلی نکته چهارم است که باید به آن توجه کنید از آنجا که قیمت دلار در ایران بسیار بالاست، بهتر است بتوانید حساب ECN با مشخصات مناسب را ایجاد کنید که حداقل واریزی زیر 500 دلار داشته باشد.

نکته پنجم داشتن امکان لوریج بالا حداقل 1:1000 است. از آنجا که معامله اسکالپ به معنای گرفتن سودهای کوچک است پس باید لوریج مورد استفاده شما بالا باشد تا بتوانید از طریق آن سود مناسبی از کوچک‌ترین حرکات بازار کسب کنید.

نقش اسپرد و کمیسیون در اسکلپ کردن

حیاطی‌ترین نکته‌ای که یک اسکلپر باید قبل از باز کردن یک حساب معاملاتی در بروکری به آن توجه کند میزان اسپرد و کمیسیون است. اگر مردد هستید که در کدام بروکر یک حساب معاملاتی باز کنید، حتماً اسپرد و کمیسیون را مد نظر داشته باشید. اسپرد و کمیسیون جز هزینه‌های معاملاتی هستند که چون شما قرار است اسکلپ انجام دهید پس این هزینه‌ها برای روشی که فقط چند پیپ در هر معامله دریافت می‌کند حیاطی است.

حتماً حسابی که باز می‌کنید باید دارای اسپرد شناور زیر 0.4 باشد. حساب‌هایی هستند که میزان اسپرد آن‌ها 0.0 است. از آنجا که این میزان اسپرد فاصله شما تا وارد شدن یک معامله به سود است، بنابراین بهتر است از اسپرد های نزدیک به صفر استفاده کنید.

نقش اسپرد و کمیسیون در اسکلپ کردن
حیاطی‌ترین نکته‌ای که یک اسکلپر باید قبل از باز کردن یک حساب معاملاتی در بروکری به آن توجه کند میزان اسپرد و کمیسیون است.

در قدم بعدی لازم است میزان کمیسیون حساب خود را نیز بدانید. کمیسیون نیز یکی دیگر از هزینه‌های معاملاتی است. بنابراین هرچقدر که کمیسیون شما پایین‌تر باشد هزینه شما نیز کمتر خواهد شد. حساب‌های خوبی در بسیاری از بروکرها وجود دارند که اسپرد آن‌ها پایین است و شامل پرداخت کمیسیون نمی‌شوند. این حساب‌ها مناسب‌ترین حساب‌های معاملاتی برای تریدرهای اسکلپ هستند. اسپرد شناور زیر 0.4 و بدون کمیسیون یا با کمیسیون کم ترجیحاً باشد بهتر است. اگر در تایم فریم 5 دقیقه معامله می‌کنید به صفحه استراتژی اسکالپ 5 دقیقه مراجعه کنید.

اسکلپ به روشی گفته می‌شود که معامله‌گر با قصد گرفتن حرکات بسیار کوچک نوسانی وارد معامله می‌شود. معمولاً تریدرها در طول روز بیش از ده ها معامله را برای رسیدن به حد سود مد نظر انجام می‌دهند.

بهترین تایم فریم برای اسکلپ

اگر در ابتدا مسیر هستید باید بدانید که انتخاب تایم فریم برای طراحی استراتژی مناسب اسکلپ امری بسیار مهم است. شما نیاز به نوسان دارید و نوسان‌ها و حرکات زیاد در بازار در تایم فریم‌های پایین رخ می‌دهد. معمولاً اسکلپرها در تایم فریم 5 دقیقه و 1 دقیقه معاملات خود را انجام می‌دهند. بیشترین نوسانات در این تایم فریم وجود دارد. شما نمی‌توانید در تایم فریم‌های 30 دقیقه 1 ساعته یا بالاتر موقعیت‌های فراوانی در روز پیدا کنید.

این تایم فریم‌ها بیشتر روندهای اصلی بازار هستند و معامله‌گران سوئینگ از آن‌ها استفاده می‌کنند. البته می‌توانید بخشی از تحلیل‌های خود را در تایم فریم‌هایی بالا انجام دهید یا روند اصلی بازار را مثلا در تایم فریم 1 ساعته پیدا کنید، اما نقاط ورود شما باید در تایم فریم‌های پایین مانند 5 دقیقه و 1 دقیقه باشد. برای مطالعه بیشتر به مقاله استراتژی اسکالپ 1 دقیقه مراجعه کنید. همچنین برای مطالعه بیشتر راجب اندیکاتورهای مناسب اسکلپ به مقاله بهترین اندیکاتور برای اسکلپ مراجعه کنید.

بهترین نمادهای معاملاتی برای اسکلپ

نکته بعدی انتخاب نماد معاملاتی درست است. هر نماد معاملاتی برای اسکلپ مناسب نیست. مثلاً chf/jpy نوسان چندان زیادی ندارد، اما در مقابل EUR/USD بیشترین حجم ممکن در بازار را در خود جای می‌دهد.

از همه این نمادها بهترین نماد XAU/USD یا به عبارت دیگر نماد طلا برای اسکلپ است. طلا نوسانات فوق العاده بالایی دارد، به طور میانگین روزانه بیش از 100 پیپ جابجا می‌شود و ارزش هر پیپ آن حدوداً 10 برابر ارزش پیپ نمادهای مختلف است. بنابراین نیاز است تا نمادهای معاملاتی را برای اسکلپ کردن انتخاب کنید که هم حجم بالایی داشته باشند، هم نوسان آن‌ها زیاد باشد و همچنین سشن معاملاتی اصلی آن نماد باز باشد. بهترین نمادها برای اسکلپ شامل موارد زیر هستند:

  • XAU/USD؛
  • EUR/USD؛
  • GBP/USD؛
  • USD/JPY.

اگر به دنبال بهترین جفت ارز برای اسکلپ هستید به مقاله بهترین جفت ارز برای اسکالپ مراجعه کنید.

سشن معاملاتی مناسب اسکلپ

بعد از پیدا کردن حساب و نماد معاملاتی مناسب، سشن معاملاتی نقش پر رنگی در معاملات اسکلپ دارد. مثلاً شما نمی‌توانید در سشن توکیو انتظار داشته باشید که معاملات اسکلپ خوبی داشته باشید. سشن روی چند مورد تاثیر فراوان می‌گذارد. یکی از این موارد اسپرد است، در سشن هایی که حجم بازار کم است اسپرد به شدت افزایش پیدا می‌کند، مسئله دوم خود حجم است، حجم پول ورودی به معاملات فارکس در سشن های مختلف متفاوت است.

سشن معاملاتی مناسب اسکلپ
بعد از پیدا کردن حساب و نماد معاملاتی مناسب، سشن معاملاتی نقش پر رنگی در معاملات اسکلپ دارد.

بهترین سشن معاملاتی برای اسکلپ سشن نیویورک و سشن لندن است. در این سشن ها است که حرکت اصلی بازار رخ می‌دهد و بیشترین حجم‌ها به معاملات وارد می‌شود. پس در این سشن ها می‌توانید معاملات مناسبی را انجام دهید.

  • سشن لندن از ساعت 10:30 به وقت تهران باز می‌شود و تا ساعت 18:30 باز است (تابستانه)؛
  • سشن نیویورک از ساعت 16:30 به وقت تهران باز می‌شود و تا ساعت 00:30 باز است (تابستانه).

بهترین روش تحلیل برای اسکلپ

روش‌های مختلفی برای تحلیل در بازار وجود دارد، از تحلیل فاندامنتال گرفته تا تحلیل تکنیکال و سنتیمنتال. تحلیل فاندامنتال برای تریدرهای اسکلپ مناسب نیست چون هم بسیار زمان گیر است هم فقط با آن می‌توان معاملات بلند مدت ایجاد کرد. در عوض تحلیل تکنیکال بسیار برای معاملات کوتاه مدت مناسب است.

این تحلیل ویژه اسکلپرها است که می‌توانند از طریق آن با استفاده از اندیکاتورهای ویژه‌ای که برای تحلیل تکنیکال در زمینه اسکلپ وجود دارد، استراتژی معاملاتی خود را خلق کنند. البته تحلیل سنتیمنتال نیز که به صورت جزئی به سنجش احساسات معامله‌گران می‌پردازد نیز باید در کنار تحلیل تکنیکال در نظر گرفته شود. برای اینکه یک استراتژی مناسب برای اسکالپ داشته باشید می‌توانید مقاله بهترین استراتژی برای نوسان گیری در فارکس را مطالعه کنید.

یک معامله‌گر اسکلپر چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

برخلاف معاملات dayTrade و سوئینگ که نیاز به حالت روی روانی خاصی ندارد، اما معاملات به سبک اسکلپ به دلیل استرس بالا و سرعت عملی که لازم دارد؛ نیازمند داشتن شرایط روحی و روانی بسیار قوی است. یک اسکلپر باید آدم صبوری باشد، به شدت روی احساسات خود کنترل داشته باشد و توانایی نشستن جلوی چارت معاملاتی به صورت حداقل 10 ساعت مدام را داشته باشد.

اسکلپرها باید به لحاظ کنترل روحی و روانی روی خود کار کنند چون فشار معاملات اسکلپ بسیار بالاست و ممکن است حس انتقام از بازار، جبران ضرر یا طمع سود باعث شود در شیوه اجرا استراتژی دچار لغزش شوید. به همین دلیل است که بیشتر اسکلپرها به سمت معاملات الگوریتمی می‌روند. برای مشاهده تفاوت این سبک با دیگر سبک ها به مقاله تفاوت اسکلپ و سویینگ مراجعه کنید. در صورت علاقه به اینکه تفاوت ترید لحظه ای و اسکالپ را هم متوجه شوید مقاله ترید لحظه ای چیست را مطالعه کنید.

آنچه در مقاله اسکلپ چیست خواندیم:

همانطور که در این مقاله متوجه شدید، اسکلپ به روش معاملاتی گفته می‌شود که کاربران در آن تریدهای کوتاه مدتی را با سرعت بالا روی نمادهای معاملاتی باز و بسته می‌کنند تا بتوانند از حرکت‌های کوچک در بازار برای کسب سود استفاده نمایند. اسکلپ نیاز به تامین شرایط اولیه مثل داشتن حساب معاملاتی مناسب، انتخاب نماد و سشن با حجم و نوسان مناسب و همچنین تسلط به تحلیل تکنیکال دارد.

_c5819616-f511-46f1-98ac-322fe5a16cef

همین حالا ریبیت خود را فعال کنید!

جهت مشاوره و دریافت ریبیت فرم زیر را پرکنید، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

فرم دریافت ریبیت مقالات

سوالات متداول
نماد معاملاتی مناسب اسکلپ چیست؟

نمادهایی که حجم بالا و نوسان زیادی دارند مانند نماد XAU/USD ،EUR/USD ،EUR/GBP و … نمادهای مناسب برای ترید اسکالپ هستند.

بهترین تایم فریم‌ها برای اسکلپ کدام هستند؟

تایم فریم‌های 1 دقیقه و تایم فریم‌های 5 دقیقه می‌توانند بهترین تایم فریم برای تحلیل و باز کردن معاملات به روش اسکلپ باشند.

بهترین حساب معاملاتی برای اسکلپ چیست؟

حساب‌های معاملاتی ECN با اسپرد شناور زیر 0.4 و کمیسیون کم می‌تواند مناسب‌ترین حساب‌ها برای اسکلپ باشد.

منبع

site one

site two

site Three

فهرست مطالب

مرتضی گودرزیمشاهده نوشته ها

Avatar for مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان

۲ دیدگاه

  • سلام من جایی شنیدم که سشن معاملاتی تاثیر مستقیمی بر روی اسکلپ داره؟ آیا این صحت داره؟ سوال بعدیم اینه که بیشترین نوسانات اسکلپرها در چه تایم فریمی انجام میشه؟

    • سلام و عرض ادب، سشن معاملاتی نقشی مهمی در معاملات اسکلپ دارد. برای مثال شما نمی‌توانید در سشن توکیو انتظار داشته باشید که معاملات اسکلپ خوبی داشته باشید. سشن ها در بازار فارکس روی چند مورد تاثیرگذار است. یکی از این موارد اسپرد است، در سشن هایی که حجم بازار کم است اسپرد به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می‌کند، مسئله دوم خود حجم است، حجم پول ورودی به معاملات فارکس در سشن های مختلف متفاوت است. به طور معمول اسکلپرها در تایم فریم ۵ دقیقه و ۱ دقیقه معاملات خود را انجام می‌دهند. بیشترین نوسانات در این تایم فریم وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *