5/5 - (2 امتیاز)

فرق اسکالپ با سویینگ

اسکالپ و سویینگ دو شیوه معاملاتی است که هر کاربر استراتژی خود را براساس یکی یا همزمان هر دوی آن‌ها تعیین می‌کند. اسکالپ به مدلی گفته می‌شود که تریدرها در آن معاملات بسیار کوتاه مدت که معمولاً زیر 5 دقیقه هستند را با هدف دریافت سودهای کوچک و تعداد بالا انجام می‌دهند، اما سویینگ به مدل معاملاتی گفته می‌شود که بلند مدت هستند و ممکن است تا چند روز باز بماند. ما در این مقاله تفاوت این دو مدل سبک معاملاتی را به صورت کامل و دقیق مورد بررسی قرار خواهیم داد.

فرق سوئینگ و اسکلپ

سوئینگ چیست؟

عموماً به معاملاتی که بیش از چند ساعت باز بماند و یک موج بزرگ از حرکت در بازار را می‌گیرد سویینگ گفته می‌شود، البته بیشتر کاربران به معاملاتی که زیر یک روز باشد Day Trading می‌گویند و اعتقاد دارند که برای اینکه به یک معامله سویینگ گفته شود حداقل باید بالای یک روز باز بماند. به هرحال می‌توان گفت به معاملات بلند مدتی که از یک روز تا چند هفته آن‌ها را باز نگه می‌دارند، سویینگ گفته می‌شود. عموماً کسانی که سویینگ ترید می‌کنند از اهرم‌های پایین بهره می‌برند و حجم‌های کمتری را می‌گذارند. 

سوئینگ چیست؟
عموماً به معاملاتی که بیش از چند ساعت باز بماند و یک موج بزرگ از حرکت در بازار را می‌گیرد سویینگ گفته می‌شود.

در عین حال میزان استاپ لاس و تیک پروفیت آن‌ها بسیار بزرگ است. در ادامه مزایا و معایب سویینگ تریدینگ را با هم بررسی خواهیم کرد:

مزایا

معایب

از نوسانات و هیجانات ناگهانی بازار به دور است.

زمان بالاتر ممکن است به دلیل اخبار و دیتای جدید روند معامله را تغییر دهد.

تعداد کم معاملات و تمرکز معامله گر سبب می‌شود تا بتوان حرکت‌های اصلی بازار را شکار کرد.

پتانسیل استفاده از نوسانات برای گرفتن سودهای مدام را از بین می‌برد.

ریسک فنی و تکنیکی معاملات سوینگ بسیار کمتر و تحلیل بازار در بلند مدت شفاف‌تر است.

علاوه بر تحلیل تکنیکال باید حتماً فاندامنتال بازار نیز در نظر گرفته شود.

اسکالپ چیست؟

اسکلپ کردن به موقعیت‌های معاملاتی گفته می‌شود که بسیار کوتاه هستند. یعنی معامله‌گر ظرف چند دقیقه حتی ممکن است چند ثانیه یک معامله را باز و بسته می‌کند. اسکلپرها می‌خواهند از کوچک‌ترین نوسانات بازار سودهای مکرری را دریافت کنند، آن‌ها بیشتر روی تحلیل تکنیکال متمرکز هستند و نقاطی با پتانسیل نوسان بالا را برای ترید کردن انتخاب می‌کنند.

اسکالپ چیست؟
اسکلپ کردن به موقعیت‌های معاملاتی گفته می‌شود که بسیار کوتاه هستند.

عموماً اسکلپرها حجم‌ها و اهرم‌های بالایی را برای معاملات خود در نظر می‌گیرند، زیرا آن‌ها می‌دانند که قرار است فقط چند پیپ از حرکت بازار را شکار کنند پس باید با حجم بالایی وارد معامله شوند. اسکالپ یک روش پر ریسک است که نوسانات بازار می‌تواند مشکلات زیادی را برای این معامله‌گران ایجاد کند. یک دسته دیگر از اسکلپرها هستند که فقط معاملات اسکلپ را روی اخبار انجام می‌دهند که به آن‌ها NewsTrading می‌گویند.

اسکالپ و سویینگ روش‌هایی هستند که هر کدام از کاربران یکی از آن‌ها را برای معاملات خود استفاده می‌کنند. اسکالپ نیاز به مهارت بالا و صرف وقت بسیار زیادی دارد، اما سوینگ بیشتر نیاز به مهارت تحلیل اقتصادی و صرف زمان کمتری دارد.

تفاوت سوئینگ و اسکالپ

اگر می‌خواهید یک مدل بین سویینگ یا اسکلپ را برای یادگیری معامله‌گری خود انتخاب کنید، بهتر است تفاوت‌های عمده و ویژگی‌های این دو را به صورت کامل بدانید تا در تصمیم‌گیری به شما کمک کند. مشخصاً سویینگ و اسکلپ دو نقطه کاملاً مخالف یکدیگر هستند. شما در سویینگ باید مانند یک شکارچی دائماً جلوی چارت باشید در حالی که در سویینگ تریدینگ شما بیشتر زمان خود را باید صرف تحلیل کنید.

تفاوت اسکلپ و سوئینگ
در اسکلپ تریدینگ شما باید زمان زیادی را صرف معاملات خود کنید.

در واقع اسکلپ بیشتر به موقعیت فعلی و تکنیکی یک دارایی روی چارت برمی‌گردد، اما سوئینگ بیشتر به شرایط کلی و روند در آینده نگاه دارد. درواقع همانطور که گفتیم تحلیل آن‌ها نیز با هم فرق دارد. یک اسکلپر نیازی به تحلیل شرایط اقتصادی ندارد و فقط از ابزار تحلیل تکنیکال استفاده می‌کند، اما یک سویینگ تریدر به شرایط نوسانی بازار توجه ندارد و فقط تمرکز خود را بر تحلیل فاندامنتال و بلند مدت یک نماد و مسیری که در آینده می‌خواهد طی کند، معطوف می‌کند. اسکلپ کردن مانند دو 100 متر است و سوینگ تریدینگ مانند دو استقامت!

عموماً کسانی که اسکلپ می‌کنند به اهرم و بالانس زیادی نیاز دارند، حساب معاملاتی آن‌ها باید در سریع‌ترین حالت ممکن سفارشات را منتقل کند و همچنین اسپرد و کمیسیون آن‌ها باید به شدت پایین باشد. در حالی که معاملات سوینگ نیازی به اهرم بزرگ ندارد و حتی برای اکثر این تریدرها میزان اسپرد مهم نیست.

مشخصات

اسکالپ

سویینگ

زمان باز بودن معامله

از چند ثانیه تا محدوده 5 دقیقه

از چند روز تا چند هفته و حتی ماه

تعداد معامله

صدها معامله در روز

یک یا دو معامله روزانه

چارت

بین 1 تا 5 دقیقه

تایم فریم‌های بالای 30 دقیقه

ویژگی معامله‌گر

هوشیاری و دائماً جلوی چارت

تحلیلگر – صبور

زمان تصمیم‌گیری

سریع

نیاز به سرعت عمل ندارد

استراتژی

سخت در اجرا

سخت در تحلیل

سطح استرس

بسیار بالا

پایین

سطح سود

سودهای کوچک ولی زیاد

سودهای بزرگ در تعداد پایین

دنبال کردن

نیازمند نظارت مستمر

نظارت کم و چک کردن

مناسب بودن

برای معامله گران فوق حرفه‌ای

مناسب برای همه سطوح

اسکالپ بهتر است یا سوئینگ

شاید برایتان این سوال پیدا شده باشد که حالا کدام روش بهتر است. ما در دو پاراگراف دلایل برتری هر مدل نسبت به دیگری را بررسی خواهیم کرد:

برتری سوینگ نسبت به اسکالپ

هزینه معاملات سوینگ نسبت به اسکالپ کمتر است، زیرا شما در این روش هر چند روز یکبار فقط یک معامله را باز می‌کنید که شامل یک بار پرداخت کمیسیون و اسپرد می‌شود. شما اگر یک تریدر سوینگ باشید لازم نیست که دائماً پای چارت بنشینید. همچنین میزان حجمی که وارد هر معامله می‌کنید کمتر است، استاپ لاس بزرگی دارید که با نوسانات زده نمی‌شود و حد سود شما نیز بسیار بزرگ است و میزان سود بیشتری را برایتان کسب می‌کند.

برتری اسکلپ نسبت به سوئینگ

اسکلپ کردن نیاز به صبر زیادی ندارد، اما صبر کردن در بازار برایتان سخت است با اسکلپ کردن می‌توانید در طول روز حتی بیش از 100 معامله روی جفت ارزهای مختلف باز کنید. حد ضررهای شما در این مدل بسیار کوچک‌تر از سوینگ است و شما می‌توانید با حجم بالا چند ترید انجام دهید که شاید از یک معامله سویینگ که چند روز طول می‌کشد هم سودده تر باشد.

سوئینگ تریدینگ
نمی‌توان گفت که سبکی بر سبک دیگر ارجحیت دارد و فقط برای هر معامله گر یک کدام از این سبک ها مناسب است.

در نتیجه‌گیری اینکه کدام مدل بهتر است نمی‌توان یکی را نام برد. بسته به نوع شخصیت و خواست شما از بازار دارد. اگر فردی صبور نیستید و می‌خواهید فوراً در بازار معامله کنید و نمی‌توانید تحلیل‌های بلند مدت را انجام دهید بهتر است اسکلپر شوید، اما اگر نمی‌توانید با عجله و سریع تصمیم بگیرید و فردی تحلیلی هستید بهتر است معاملات بلند مدت سوئینگ را انتخاب نمایید.

همچنین در هنگام انتخاب یکی از این دو سبک معاملاتی زمان را نیز در نظر بگیرید. اسکلپرها باید به صورت کامل پای سیستم باشند، اما افرادی که سوینگ ترید می‌کنند معمولاً از پندینگ اوردرها استفاده می‌کنند و نیازی نیست که مداوم پای چارت بنشینند.

آنچه در مقاله فرق اسکالپ یا سویینگ خواندیم:

همانطور که در این مقاله متوجه شدید، اسکالپ و سویینگ دو روش معاملاتی است که نقطه مقابل یکدیگر هستند. در اسکالپ شما معاملات کوتاه مدت را به تعداد زیاد و با حجم‌های بالا انجام می‌دهید که بر پایه تحلیل تکنیکال است. اما در سویینگ باید معاملات کم و بلند مدت را بر پایه تحلیل فاندامنتال و بنیادین یک ارز انجام دهید. هر کدام از این دو مدل ویژگی‌های خاص خود را دارد که مناسب یک نوع تریدر و شخصیت است که براساس اطلاعات بالا باید مناسب‌ترین روش را برای خودتان انتخاب کنید. عموماً اسکلپ کردن بسیار سخت‌تر است و نیاز به مهارت کاری و آسایش روانی بیشتری دارد.

_c5819616-f511-46f1-98ac-322fe5a16cef

همین حالا ریبیت خود را فعال کنید!

جهت مشاوره و دریافت ریبیت فرم زیر را پرکنید، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

فرم دریافت ریبیت مقالات

سوالات متداول
ریسک اسکالپ کردن بیشتر است یا سویینگ؟

اسکالپ کردن دارای ریسک بیشتری است، زیرا شما می‌خواهید در یک شرایط پر نوسان بازار معاملات سریع و زیادی را پشت سر هم انجام دهید.

معامله گران سویننگ از چه تحلیلی استفاده می‌کنند؟

سویینگ تریدرها از تحلیل‌های بنیادی استفاده می‌کنند، البته برای پیدا کردن نقاط ورود و خروج از معامله از تحلیل تکنیکال نیز بهره می‌برند.

سود کدام روش بیشتر است، اسکالپ یا سوینگ؟

اسکالپ سودهای کوچک اما تعداد زیاد دارد اما سویینگ تعداد سود کم، اما میزان آن بزرگ است. اینکه کدام روش سودده تر است کاملاً به مهارت شما بستگی دارد.

فهرست مطالب

مرتضی گودرزیمشاهده نوشته ها

Avatar for مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان

۲ دیدگاه

  • سلام فرق اسکالپ با سویینگ از لحاظ اهرم و بالانس در چیست؟ در کدام مدل معاملات را به سرعت انجام میشه و نیاز به صبر خاصی نداره؟

    • سلام و عرض ادب، معمولا اسکلپرها به اهرم و بالانس زیادی نیاز دارند، حساب معاملاتی آن‌ها باید در سریع‌ترین حالت ممکن سفارشات را منتقل کند. علاوه بر آن اسپرد و کمیسیون آن‌ها باید به شدت پایین باشد. در حالی که معاملات سوینگ نیازی به اهرم بزرگ ندارد و حتی برای اکثر این تریدرها میزان اسپرد مهم نیست. اگر فردی صبور نیستید و می‌خواهید سریع در بازار معامله کنید و نمی‌توانید تحلیل‌های بلند مدت را انجام دهید بهتر است اسکلپر شوید، اما اگر نمی‌توانید با عجله و سریع تصمیم بگیرید و فردی تحلیلی هستید بهتر است معاملات بلند مدت سوئینگ را انتخاب نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *