انواع سبک های ترید

ترید یا معامله‌گری در بازارهای مالی امری پیچیده و چالش‌برانگیز است و از این رو، انواع سبک‌ های ترید به معامله‌گران کمک می‌کنند تا در این محیط سخت به درستی عمل کنند. این سبک‌ها بر اساس شخصیت و نگاه معامله‌گران شکل می‌گیرند و هر کدام مزایا و معایب خود را دارند که با رعایت مناسب قوانین استفاده از آنها، می‌توان به سود مداوم در بازار مالی دست یافت. در ادامه به بررسی انواع مختلف سبک‌های تحلیلی می‌پردازیم.

انواع سبک ترید

سبک معاملاتی چیست؟

سبک معاملاتی به روش مشخص خرید و فروش در بازارهای مالی اشاره دارد. در این بازار، انواع مختلفی از سبک‌های معاملاتی وجود دارد که باید بر اساس شخصیت و ذهنیت خودتان، آن‌ها را انتخاب کنید و با تمرین و تکرار، مهارت لازم برای اجرای موفق آن‌ها را بدست آورید.

انواع سبک ترید بر اساس بازه زمانی

این سبک‌های معاملاتی در سه بازه‌ی زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه، به بررسی بیشتر این سه مورد می‌پردازیم.

  • بازه‌ی زمانی کوتاه مدت: معاملات روزانه (Day Trading) و معاملات اسکالپ یا نوسان‌گیری (Scalp Trading)؛
  • بازه‌ی زمانی میان‌مدت: سوئینگ ترید (Swing Trade)؛
  • بازه زمانی بلندمدت: نگه‌داشتن یا هولد کردن.
انواع سبک ترید بر اساس بازه زمانی
در سه بازه‌ی زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع سبک ترید را برای شما شرح دادیم.

اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading)

یکی از دشوارترین سبک‌های معامله‌گری، اسکالپ تریدینگ است. این روش نیازمند تمرکز بسیار بالا و کنترل قوی بر احساسات و عواطف است. معمولا، تریدرهایی که صبور نیستند، این سبک را انتخاب می‌کنند. پیشنهاد می‌شود که در سه سال اول فعالیت معامله‌گری، سمت روش اسکالپینگ نرید. چرا که در این دوره، تمرکز بیشتر بر روی روان و کنترل احساسات است تا تکنیک در بازار. در این روش، ممکن است که تعداد پوزیشن‌ ها در یک روز بیشتر از ۱۰۰ بار باشد.

اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading)
یکی از دشوارترین سبک‌های معامله‌گری، اسکالپ تریدینگ است.

همچنین نتایج معاملات زیر یک ساعت در این روش مشخص می‌شود.

معامله‌گران به سه دسته تقسیم می‌شوند: اسکالپر، سوئینگ ترید و هولدر که هرکدام ویژگی‌های خاص و منحصر به فردی دارند.

سوئینگ ترید (Swing Trade)

سوئینگ ترید یکی از پرطرفدارترین سبک‌های معامله‌گری برای افراد صبور است. در این سبک، ممکن است زمان باز بودن پوزیشن‌ها تا چند هفته طول بکشد. این سبک بیشتر برای افرادی توصیه می‌شود که زمان کافی در طول روز برای نشستن پای‌ بازار ندارند. در این روش، نیازی به حضور دائمی در بازار و نگاه کردن به چارت نیست. به جای آن، شما صبر می‌کنید تا قیمت به ناحیه‌ای که شما معتقدید مناسب است برسد، سپس پوزیشن خود را باز کرده و استاپ و تی‌پی را تنظیم می‌کنید و منتظر نتایج معاملات می‌مانید.

سوئینگ ترید (Swing Trade)
سوئینگ ترید یکی از پرطرفدارترین سبک‌های معامله‌گری برای افراد صبور است.

این روش باعث سودهای قابل توجهی برای معامله‌گران می‌شود، زیرا اجازه می‌دهد از حرکات بزرگ بازار بهره‌مند شوید و از آن‌ها سود ببرید.

هولد کردن (Hodl)

سبک مورد علاقه فاندمنتال کارها و افرادی که از دیدگاه سیاسی برای معاملات خود استفاده می‌کنند، سبک معاملاتی  Hodl است. نگاه هولدرها باید بسیار بلندمدت باشد و نوسانات بین راه آن‌ها را آزار ندهد. به عنوان مثال، در حال حاضر در جهان به دلیل تنش‌های بین روسیه و اوکراین و ایران و اسرائیل، وضعیت اقتصادی ناپایدار است. به همین دلیل، بهترین دیدگاه در این دوره این است که به هولد کردن و نگه داشتن سرمایه در طلا و فلزات گرانبها توجه شود. 

هولد کردن (Hodl)
سبک مورد علاقه فاندمنتال کارها و افرادی که از دیدگاه سیاسی برای معاملات خود استفاده می‌کنند، سبک معاملاتی Hodl است.

شاید در این مسیر، نوسانات زیادی دیده شود، اما در طولانی مدت، روند صعودی خواهیم داشت.

بهترین سبک های ترید در فارکس

در بازار فارکس، سبک اشتباه وجود ندارد و واقعیت این است که روان و احساسات ما ممکن است جلوی موفقیت را بگیرند. بهترین راه برای کسب سود از این بازار، شناخت دقیق خودمان است. آگاهی از شخصیت و ویژگی‌های خود، می‌تواند ما را در انتخاب سبک معامله‌گری که با رفتار و شخصیت ما سازگار است، کمک کند. این طرز فکر باعث می‌شود مسیر معامله‌گری برای ما راحت‌تر شود. در صورت علاقه می‌توانید مقاله انواع الگو ترید را مطالعه کنید.

آنچه در مقاله انواع سبک های ترید خواندیم:

در مقاله انواع سبک‌های ترید خواندیم که معامله‌گران به سه دسته تقسیم می‌شوند: اسکالپر، سوئینگ ترید و هولدر که هرکدام ویژگی‌های خاص و منحصر به فردی دارند. همچنین به انواع سبک های ترید پرداختیم و متوجه شدیم که در بازارهای مالی، بهترین سبک وجود ندارد و همه‌چیز بستگی به شخصیت و احساسات شخصی ما دارد.

سوالات متداول
چرا انواع مختلفی از سبک‌های ترید وجود دارد؟

با توجه به تنوع رفتارها و شخصیت‌ها در بازارهای مالی و همچنین وجود احساساتی مانند ترس و طمع در میان معامله‌گران، انواع مختلفی از روش‌ها و سبک‌های تحلیلی وجود داشته باشد.

2. بهترین سبک تیرد برای افرادی که زمان کافی ندارند چیست؟

سوئینگ ترید یکی از پرطرفدارترین سبک‌های معامله‌گری برای افراد صبور و اشخاصی است که زمان کافی برای نشستن پای‌ بازار ندارند.

فهرست مطالب

مرتضی گودرزیمشاهده نوشته ها

Avatar for مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *