5/5 - (1 امتیاز)

بهترین اندیکاتور فارکس برای نوسان گیری

نوسانگیری یا همان اسکلپ کردن به روشی گفته می‌شود که کاربران از کوچک‌ترین حرکات بازار برای سود کردن استفاده می‌کنند. برای اینکه بتوانید به این روش‌ترید کنید لازم است تا از تحلیل تکنیکال استفاده کنید. تحلیل تکنیکال خودش بر پایه اندیکاتورها ایجاد شده است پس شما در این مقاله نیاز دارید بدانید که بهترین اندیکاتور فارکس برای نوسانگیری چیست و کدام اندیکاتورها در این زمینه کاربردی هستند.

بهترین اندیکاتور فارکس برای نوسان گیری

اندیکاتور چیست؟

اندیکاتورها شاخص‌های فنی هستند که هر کدام ممکن است براساس فرمولی که دارند یک مسئله در بازار را برای شما تحلیل کنند و به صورت گرافیکی روی تصویر به شما نشان دهند. برای مثال، خود شما می‌توانید قیمت میانگین یک نماد معاملاتی از 20 کندل قبل تا حال حاضر را محاسبه کنید اما این کار یک فرایند پیچیده و زمان بر خواهد بود در حالی که اندیکاتورهایی مانند میانگین متحرک به راحتی با خطی که روی تصویر برای شما نشان می‌دهند، میانگین قیمتی را مشخص می‌کنند. پس کار اندیکاتورها این است که به ساده‌ترین شکل ممکن اطلاعاتی که بر پایه فرمول‌ها ریاضی به تحلیل بازار می‌پردازد را به شما نشان دهد.

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معامله‌گران بازار فارکس به دلیل بی‌توجهی به هزینه‌های معاملات خود، متحمل ضرر می‌شوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

معرفی چند اندیکاتور برای نوسان

خب تا اینکه با چیستی اندیکاتور آشنا شدید، حالا فرض کنید شما به روش تحلیل تکنیکال می‌خواهید یک استراتژی معاملاتی برای نوسان‌گیری با استفاده از اندیکاتورها ایجاد کنید. به همین دلیل ما در ادامه چند اندیکاتور مهم را که به عنوان بهترین اندیکاتورها برای اسکالپ می‌توان استفاده کرد را به شما معرفی خواهیم کرد:

  1. اندیکاتور RSI؛
  2. اندیکاتور MACD؛
  3. اندیکاتور پارابولیک سار Parabolic Sar؛
  4. اندیکاتور استوکستیک.

در ادامه به معرفی کامل موارد بررسی شده می‌پردازیم:

اندیکاتور RSI

اندیکاتور RSI را می‌توان یکی از بهترین و پرکاربردترین اندیکاتورها برای نوسانگیری در فارکس دانست. این اندیکاتور در واقع مناطق اشباع را به ما نشان می‌دهد. بگذارید بهتر شرایط آن را توضیح دهیم. اندیکاتور RSI همانطور که در تصویر زیر می‌بینید دارای یک محدوده با دو خط افقی سیاه رنگ است که یکی از آن‌ها روی خط 70 (بالا) و دیگری خط 20 (پایین) را نشان می‌دهد. دو خط نوسانی سیگنال نیز در بین این محدوده 70 و 20 دائماً در حال حرکت هستند.

اندیکاتور RSI
اندیکاتور RSI در واقع مناطق اشباع را به ما نشان می‌دهد.

حالا زمانی که این دو خط نوسانی مثلاً به بالای خط 70 می‌رسند به این معنی است که اشباع فروش رخ داده است و ممکن است بازار به سمت پایین برگردد پس شما می‌توانید در کوتاه مدت گزینه SELL را بزنید، اما اگر هر دو خط نوسانی به زیر خط 20 نفوذ کنند به این معناست که اشباع فروش رخ داده است و احتمالاً بازار به سمت بالا برمیگردد و شما می‌توانید یک معامله BUY به صورت موقت باز کنید.

اندیکاتور MACD

این اندیکاتور از هیستوگرام‌های نشان دهنده روند و همچنین یک خط سیگنال استفاده می‌کند. خوانش MACD برای اسکالپرها بسیار ساده است. زمانی که خط سیگنال پایین است و هیستوگرام‌ها از قرمز به سمت سبز شدن تغییر رنگ می‌دهند کاربران می‌توانند یک معامله خرید را باز کنند.

اندیکاتور MACD
خوانش MACD برای اسکالپرها بسیار ساده است.

همچنین زمانی که خط سیگنال از بالا قطع می‌شود و هیستوگرام‌ها قرمز می‌شوند می‌توانید یک سیگنال SELL دریافت کرده و وارد معامله شوید.

اندیکاتور پارابولیک سار Parabolic Sar

این اندیکاتور نیز جز اندیکاتورهایی است که اسکلپرها و نوسان‌گیران به دلیل سادگی از آن استفاده می‌کنند. زمانی که پارابولیک سار را روی چارت قرار دهید، یک سری نقاط بالا یا پایین کندل ها مشاهده خواهید کرد. این نقاط اگر بالای کندل ها باشد و دو نقطه پشت سر هم ایجاد شود نشان از شروع یک روند کوتاه مدت نزولی است و تا زمانی که نقطات از بالا به پایین کندل ها منتقل نشده‌اند روند ادامه دارد.

اندیکاتور parabolicsar
زمانی که پارابولیک سار را روی چارت قرار دهید، یک سری نقاط بالا یا پایین کندل ها مشاهده خواهید کرد.

اما زمانی که نقاط در زیر کندل ها هستند به این معنی است که شرایط در حال حاضر صعودی است و تا زمانی که نقاط بالا نروند این صعودی ادامه خواهد داشت.

نوسانگیری یا اسکلپ نیاز به استفاده از اندیکاتورهای حرفه‌ای دارد که از جمله مهمترین و کاربردی‌ترین آن‌ها می‌توان به اندیکاتورهایی چون استوکستیک، RSI، مکدی، ParabolicSar و ... اشاره کرد که از ترکیب آن‌ها با یکدیگر می‌توان بهترین استراتژی‌های اسکلپ را ایجاد کرد.

اندیکاتور استوکستیک

این اندیکاتور نیز یکی دیگر از شاخص‌های نوسانی است که محدوده‌ای بین 0 و 100 دارد و دو خط درون آن حرکت می‌کنند. هرگاه دو خط بالای محدوده 100 بروند و با قطع یکدیگر به سمت پایین بسته شوند، یعنی سیگنال کوتاه مدت SELL در این اندیکاتور صادر شده است و هرگاه که این دو خط به پایین محدوده 0 برسند و به سمت بالا همدیگر را قطع کنند یعنی سیگنال کوتاه مدت BUY صادر شده است.

اندیکاتور stochastic
اندیکاتور stochastic نیز یکی دیگر از شاخص‌های نوسانی است که محدوده‌ای بین 0 و 100 دارد.

این دو خط شامل یک خط %K است که با قیمت حرکت می‌کند و در صد تفاوت بین قیمت فعلی با بالاترین و پایین‌ترین قیمت در یک دوره مشخص را نشان می‌دهد. و خط بعدی %D است که میانگین متحرک با دوره مشخص است. حالا سیگنالی که کاربران از اندیکاتور استوکستیک دریافت می‌کنند در واقع به قطع این دو خط در محدوده‌های بالای 100 و زیر 0 برمی‌گردد.

آنچه در مقاله بهترین اندیکاتورها برای نوسانگیری خواندیم:

در واقع همانطور که متوجه شدید اندیکاتورها شاخص‌های فنی هستند که یک سری محاسبات را در سریع‌ترین زمان ممکن برای ما انجام می‌دهند. اندیکاتورها بهترین وسیله برای تحلیل تکنیکال و استفاده در معاملات کوتاه مدت مانند نوسان گیری به شمار می‌آیند. ما در این مقاله چند اندیکاتور مختلف را که واکنش‌های سریعی دارند و مناسب اسکلپینگ هستند را به شما معرفی کردیم. البته بسیار مهم است که شما از این اندیکاتورها در استراتژی‌های معاملاتی خود چگونه استفاده کنید.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

سوالات متداول
بهترین اندیکاتور برای اسکلپ چیست؟

بهترین اندیکاتور برای اسکلپ کردن RSI است که نقاط اشباع خرید و فروش را به راحتی به کاربران نشان می‌دهد تا محل بازگشت روندها کوتاه مدت را شکار کنند.

اندیکاتور چیست؟

اندیکاتور به شاخص فنی یا نشانگری گفته می‌شود که در روی بازار بر اساس فرمولی که در ان قرار دارد یک شرایط را به صورت گرافیکی به کاربر نشان می‌دهد. مثلاً اندیکاتوری می‌تواند با فرمول خود مسیر روند حرکت بازار را فقط با یک خط روی تصویر نشان دهد.

نوسانگیری چیست؟

به سبک معاملاتی که تریدر در آن می‌خواهد از حرکت کوتاه و سریع بازار سود کسب کند نوسانگیری یا اسکالپینگ گفته میشود.

فهرست مطالب

مرتضی گودرزیمشاهده نوشته ها

Avatar for مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان

۲ دیدگاه

  • سلام اندیکاتور RSI معمولا در بین چه محدوده هایی قرار دارد؟ کدام اندیکاتور از لحاظ سادگی بیشتر مورد استفاده اسکلپرها و نوسان‌گیران قرار می گیرد؟

    • سلام سعیدجان، اندیکاتور RSI دارای یک محدوده با دو خط افقی سیاه رنگ است که یکی از آن‌ها روی خط ۷۰ (بالا) و دیگری خط ۲۰ (پایین) را نشان می‌دهد. اندیکاتور پارابولیک سار Parabolic Sar به دلیل سادگی محیط معاملاتی بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *