ایران ریبیت » مقالات آموزشی » چرا در ترید ضرر میکنیم؟

چرا در ترید ضرر میکنیم؟

ضرر در ترید
5/5 – (1 امتیاز)
5/5 – (1 امتیاز)

عوامل زیادی در موفقیت شما در بازار فارکس نقش دارند. معامله‌گران موفق معمولاً افرادی هستند که تجربیات فراوان و همچنین دانش اولیه بازار را دارند و از آنها به نفع خود استفاده کرده‌اند. این موارد کمک می‌کند تا آنها در ترید ضرر نکنند و یا سوددهی آنها بیشتر از ضررشان باشد. اما تقریبا اغلب تریدرها در این بازار ضرر می‌کنند و برای آنها این سوال پیش می‌اید که چرا در ترید ضرر میکنیم؟

در این مقاله ما به بررسی دلایل ضرر کردن در فارکس می‌پردازیم. پس با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

دلایل ضرر در ترید فارکس

وقتی مردم وارد بازار ارز می‌شوند، هدف آنها موفقیت و دریافت سود است و در بسیاری از موارد با داشتن ساختار منظم و درست موفق می‌شوند. با این حال، متاسفانه، برخی از آنها مدان در معرض شکست قرار می‌گیرند.

دلایل ضرر در ترید فارکس
وقتی مردم وارد بازار ارز می‌شوند، هدف آنها موفقیت و دریافت سود است.

در حال حاضر، دلایل زیادی وجود دارد که چرا در ترید ضرر میکنیم؟ این شرایط اغلب دلایل اصلی ضرر در فارکس هستند که در ادامه بیشتر به آنها خواهیم پرداخت:

  1. داشتن انتظارات بیش از حد بالا؛
  2. تنظیم نکردن برنامه و استراتژی از قبل؛
  3. پایبند نبودن به استراتژی؛

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معامله‌گران بازار فارکس به دلیل بی‌توجهی به هزینه‌های معاملات خود، متحمل ضرر می‌شوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

داشتن انتظارات بیش از حد بالا

این باور که معامله در فارکس می‌تواند فرد را در مدت زمان کوتاهی فوق‌العاده ثروتمند کند یک باور اشتباه است که اغلب معامله‌گران را به ضرر می٬رساند. آیا با ترید میشه پولدار شد؟ یک شبه پولدار شدن خیر.

تنظیم نکردن برنامه و استراتژی از قبل

فقدان برنامه‌ریزی و نداشتن یک ساختار منضبط و هدفمند یکی از دلایل اصلی ضرر کردن در ترید است. همچنین نداشتن استراتژی معین اعم از اسکالپینگ یا دی تریدینگ و … ضرر تریدر را دوچندان می‌کند.

پایبند نبودن به استراتژی

رایج ترین دلیلی که معامله‌گران فارکس پول خود را از دست می‌دهند این است که به استراتژی خود پایبند نیستند. پایبند نبودن به استراتژی

رایج ترین دلیلی که معامله‌گران فارکس پول خود را از دست می‌دهند این است که به استراتژی خود پایبند نیستند.

اگرچه ممکن است زمان ببرد تا اینکه استراتژی خود را به درستی انجام دهید، اما تنها راهی است که می توانید سود مناسب کسب کنید.

معاملات بزرگ و بیش از حد

خرید و فروش بیش از حد بدون توقف اغلب با ضررهای فراوان همراه است زیرا معامله‌گر نمی‌تواند به درستی و با آسودگی خیال تصمیم بگیرد و فقط معامله می‌کند.  اهداف غیر واقعی با سود بالا، اعتیاد به بازار یا کمبود سرمایه ممکن است باعث ترید بیش از حد شود.

وقتی مردم وارد بازار ارز می‌شوند، هدف آنها موفقیت و دریافت سود است و در بسیاری از موارد با داشتن ساختار منظم و درست موفق می‌شوند. با این حال، متاسفانه، برخی از آنها مدان در معرض شکست قرار می‌گیرند.

عدم انعطاف پذیری نسبت به تغییرات بازار

داشتن تنها یک استراتژی معاملاتی که برای شرایط مختلف بازار مناسب نیست، می‌تواند تریدر را در مواقع سخت دست و پا بسته و بی‌برنامه کند زیرا یک استراتژی در همه شرایط جواب نمی‌دهد.

وقتی مردم وارد بازار ارز می‌شوند، هدف آنها موفقیت و دریافت سود است و در بسیاری از موارد با داشتن ساختار منظم و درست موفق می‌شوند. با این حال، متاسفانه، برخی از آنها مدان در معرض شکست قرار می‌گیرند.

استفاده نادرست از تکنیک‌های مدیریت ریسک

عدم تنظیم صحیح دستورات توقف ضرر یا حد سود و ارزیابی نکردن معاملات با استفاده از نسبت ریسک/پاداش، دو نمونه دیگر از مهمترین دلایل شکست در بازار فارکس است.

استفاده نادرست از تکنیک‌های مدیریت ریسک
توقف ضرر یا حد سود و ارزیابی نکردن معاملات دلایل شکست در بازار فارکس است.

مدیریت سرمایه را حتما جدی بگیرید.

گوش ندادن به بازار

بازار است که مدام قیمت را دیکته می‌کند، بنابراین معامله‌گرانی که بازار رانادیده می‌گیرند، اغلب در نهایت با شکست مواجه می‌شوند. به عنوان مثال، اگر شما اصرار دارید که یورو/دلار را به مدت طولانی نگه دارید، حتی زمانی که عوامل فاندامنتال جدید ظاهر می‌شوند، باید از موضع خود عقب‌نشینی کنید و وضعیت بازار را دوباره ارزیابی کنید.

لذت نبردن از ترید

بدون لذت بردن از این بازار، معامله‌گران به سختی انگیزه‌ای برای دنبال کردن تمرین و توسعه مهارت پیدا می‌کنند. وقتی معامله‌گران علاقه‌ای به ترید ندارند، انجام تجزیه و تحلیل بازار و صرف ساعت‌های لازم برای تسلط بر بازار قطعاً یک کار طاقت‌فرسا به نظر می‌رسد.

نپذیرفتن اشتباه

بسیاری از تردرها به سختی می‌توانند اشتباهات خود را بپذیرند. در معاملات فارکس، معامله‌گران اغلب نسبت به یک جفت ارز تعصب دارند و گاهی اوقات که معاملاتشان آنطور که برنامه‌ریزی کرده اند پیش نمی رود، فلج می‌شوند و از خروج از معامله امتناع می ورزند.

استفاده از اهرم زیاد

معامله‌گران برای کسب سود در سرمایه‌گذاری‌های خود به پول نیاز دارند. یکی از ویژگی‌های فارکس در دسترس بودن حساب‌هایی با اهرم بالا است که اجازه می‌دهد معامله‌گران با سرمایه اولیه کم هم بتوانند سود (اغلب ضرر) قابل توجهی داشته باشند. داشتن لوریج بالا شاید گاهی اوقات سود خوبی به بار بیاورد اما اغلب اوقات باعث ضررهای بزرگ و کال مارجین شدن می‌شود.

آنچه در مقاله چرا در ترید ضرر میکنیم، خواندیم:

در این مقاله با عوامل اصلی ضرر در فارکس آشنا شدیم زیرا با یادگیری دلایل شکست، می‌توانیم بفهمیم که در معاملاتی خود به دنبال چه چیزی باشیم و از چه چیزهایی باید اجتناب کنیم. به این ترتیب، قبل از اینکه حتی به شکست نزدیک شویم، می‌توانیم رفتار و طرز فکر خود را اصلاح کنیم. دلیل ضرر بیشتر معامله‌گران فارکس این است که قبل از ورود به بازار ارز به همه عوامل ذکرشده در بالا فکر نمی‌کنند.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

نویسنده:

مرتضی گودرزی

نویسنده:

مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

!Warning

آیا می‌دانستید درصد زیادی از هزینه‌های شما در قالب کمیسیون معاملاتی به بروکر پرداخت می‌شود؟

جهت تبدیل هزینه معاملاتی به درآمد و دریافت مشاوره

پاپ آپ صفحه مقالات بروکرها