5/5 - (1 امتیاز)

آموزش ترید به سبک RTM در بازارهای مالی

برای دستیابی به موفقیت در بازارهای مالی، باید دارای مهارت و دانش مناسب باشید و با تحلیل بازار و انواع روش‌های معاملاتی آشنا باشید. علی‌رغم تصور عمومی که بازارهای مالی را مکانی آسان و سودآور می‌بینند، واقعیت این است که این بازارها بسیار پیچیده هستند و برای موفقیت در آن‌ها، حتما باید از روش‌ها و استراتژی‌های معاملاتی مناسب استفاده کرد. در ادامه به آموزش ترید به سبک RTM که یکی از روش‌های پرایس اکشن است، می‌پردازیم.

سبک RTM چیست؟

سبک RTM چیست؟

RTM، که یکی از روش‌های پرایس اکشن است، که توسط استاد ایف میانته معرفی شده و قابل استفاده در تمامی بازارهای مالی است. این روش بر پایه تحلیل کندل‌های قیمتی ساخته شده است و شناخت و درک کندل‌ها یکی از شرایط اصلی این روش است.

سبک RTM چیست؟
سبک RTM بر پایه بررسی های کندل‌های قیمتی ساخته شده است.

نواحی عرضه و تقاضا در آر تی ام بسیار اهمیت دارند. در این روش، از هیچ اندیکاتوری استفاده نمی‌شود، زیرا اندیکاتورها معمولا داده‌های مورد نیاز را با تاخیر در اختیارمان قرار می‌دهند، اما در سبک آرتی ام، نیاز داریم که از نوسانات قیمتی بدون هیچ تاخیری استفاده کنیم تا از فرصت‌های مناسب معاملاتی بهره‌مند شویم و آن‌ها را از دست ندهیم. RTM برای دیدهای میان‌مدت، کوتاه‌مدت، و اسکالپر بسیار مناسب است.

کندل های پرکاربرد در RTM

یکی از کندل‌های پر کاربرد در سبک RTM، کندل‌های مومنتوم هستند. کندل‌های مومنتوم (Momentum) به کندل‌های پرقدرت گفته می‌شود که نشان می‌دهند قدرت دست خریداران است یا فروشنده‌ها! این نوع کندل‌ها معمولاً بدون سایه یا دارای سایه‌های بسیار کوچکی هستند که نشان‌دهنده قدرت بسیار زیاد و شیب حرکتی قوی بازار است. برای بررسی کندل ها در فارکس مقاله کندل استیک در تحلیل تکنیکال را مطالعه کنید. در تصویر زیر، چند کندل مومنتوم را نشان داده‌ایم.

کندل های پرکاربرد در RTM
کندل‌های «مومنتوم» (Momentum) تغییرات قیمت پایانی نسبت به گذشته را به تریدرها اعلام می کند.

کندل بعدی در این سبک بیس (Base)، است که قدرت خریداران یا فروشندگان در آن مشخص نیست و به نوعی نشان‌دهنده درگیری و تنش بین طرفین می‌باشد. در این نوع از کندل، بدنه کوچکتر از سایه آن است. کندل‌های بیس و ناحیه‌های گپ که بر اثر خبر تشکیل شده‌اند، می‌توانند به عنوان محدوده‌‌های حمایتی و مقاومتی در آینده بازار استفاده شوند.

کندل‌های بیس در rtm
کندل‌های بیس (Base) در rtm اختلاف میان خریداران و فروشندگان را نشان می‌دهد.
کندل‌های ERC و NRC
با بررسی این کندل‌ها می‌توانید بهترین زمان برای ورود به معامله را شناسایی و با خیال راحت‌تری اقدام به معامله کنید.

یکی دیگر از کندل‌ها در سبک آر تی ام، کندل‌های ERC و NRC، هستند. ERC زمانی رخ می‌دهند که فاصله بین سقف و کف کندل بسیار بزرگ باشد، اما در کندل‌های NRC، فاصله قیمتی از کف تا سقف کمتر است.

کندل‌های NRC تشکیل‌دهنده سطوح بیس در نمودار قیمتی هستند. اگر علاقه مند هستید می‌توانید مقاله آموزش معامله در فارکس را نیز مطالعه کنید.

روش ترید به سبک RTM با استناد بر پایه تحلیل کندل های قیمتی ساخته شده است و برای پیاده سازی این سبک باید به روند کاری تمامی کندل های مهم مسلط باشید.

ستاپ های سبک RTM

در RTM، ستاپ های ورود به پوزیشن بسیار است که سعی می‌کنیم در ادامه به مهم‌ترین آنها بپردازیم. ستاپ های مهم سبک RTM عبارت اند از:

  • ستاپ QM؛
  • ستاپ دایموند (Diamond)؛
  • ستاپ کن کن (Can Can).

در ادامه هر یک از ستاپ ها را بطور کامل بررسی می کنیم:

ستاپ QM

ستاپ QM یکی از بهترین ستاپ‌ها با وین ریت بالا در بازار است. معمولا در این الگو، تریدرها دچار سردرگمی می‌شوند به دلیل اینکه ستاپ QM از ترکیب دو کندل اینگلف شکل می‌گیرد.در تصویر زیر، مثالی از ستاپ QM را مشاهده می‌کنید.

ستاپ QM
ستاپ معاملاتی qm بر اساس دانش سطوح حمایت و مقاومت، سقف‌ها و کف‌های قیمتی و استاپ هانتینگ است.

این ستاپ در اکثر مواقع در سطوح عرضه یا تقاضا تشکیل می‌شود. به عنوان مثال، در یک روند صعودی، زمانی که قیمت، یک سقف جدید را ثبت می‌کند و پس از آن ریزش را از همان نقطه شروع می‌کند و کف رنج قبلی را می‌شکند و یک کف جدیدی را تشکیل می‌دهد. در این مواقع قیمت دوباره یک اصلاح صعودی تا سقف رنج قبلی انجام داده و سپس دوباره شروع به ریزش می‌کند. 

ستاپ دایموند (Diamond)

ستاپ دایموند مانند الگوی QM، معامله‌گران را دچار سردرگمی می‌کند و زمانی رخ می‌دهد که الگوی QM شکست خورده است. این ستاپ در سطوح عرضه و تقاضا شکل می‌گیرد. در روند صعودی، این الگو از سه (HHH) در سقف و سه (LLL) در کف تشکیل می‌شود. به تصویر زیر توجه کنید.

ستاپ دایموند (Diamond)
الگوی الماس یا لوزی (diamond pattern) یک الگوی نمودار پیشرفته است.

الگوی diamond یک الگوی تحلیل تکنیکال است که اغلب در نوک بازار یا نزدیک به آن رخ می دهد و می تواند نشانه معکوس شدن روند صعودی باشد.

ستاپ کن کن (Can Can)

با شناخت اصولی عرضه و تقاضا، می‌توانیم از ستاپ کن کن (Can Can) استفاده کنیم.

ستاپ کن کن (Can Can)
ستاپ کن کن (Can Can)از پر کاربردی‌ترین الگوهای معاملاتی در پرایس اکشن RTM است.

زمانی که قیمت یک سطح عرضه را شکسته و بر خلاف باور عموم، قیمت دوباره به آن بازگشته، و به سمت منشا شروع قیمت حرکت می‌کند که در شکل زیر را به‌طور کامل مشاهده می‌کنید.

مزایا سبک RTM

آشنایی با RTM بسیار اهمیت دارد، به همین دلیل، در ادامه به برخی از مزایای این سبک می‌پردازیم:

  • تریدر می‌تواند بازه‌ی زمانی مورد نظر خود را انتخاب کند؛
  • امکان بررسی عملکرد بانک‌ها یا معامله‌گران بزرگ؛
  • ستاپ‌های متنوع؛
  • ریوارد بسیار بالا.

آنچه در مقاله آموزش ترید به سبک RTM خواندیم:

در آموزش ترید به سبک RTM، متوجه شدیم که در این سبک به هیچ عنوان نیازی به اندیکاتور نداریم، زیرا اندیکاتورها داده‌های قیمتی را با تاخیر به ما نشان می‌دهند. همچنین فهمیدیم که شناسایی انواع کندل‌ها چقدر در این سبک برای ما اهمیت دارد. در ادامه، به مهم‌ترین ستاپ‌های ورود سبک آر تی ام پرداختیم و از مزایای استفاده از این سبک مطلع شدیم.

_c5819616-f511-46f1-98ac-322fe5a16cef

همین حالا ریبیت خود را فعال کنید!

جهت مشاوره و دریافت ریبیت فرم زیر را پرکنید، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

فرم دریافت ریبیت مقالات

سوالات متداول
ستاپ های RTM در کجای نمودار تشکیل میشوند؟

ستاپ‌های RTM در نواحی عرضه و تقاضا در نمودار تشکیل می‌شوند.

چرا در RTM اندیکاتوری نداریم؟

اندیکاتورها معمولا داده‌های مورد نیاز را با تاخیر در اختیارمان قرار می‌دهند. در نتیجه، در سبک RTM، نیاز داریم که از نوسانات قیمتی بدون هیچ تاخیری استفاده کنیم.

احتمال برد الگو QM در بازار های مالی چقدر است؟

احتمال برد مشخصی را نمی‌توان برای الگو QM داشته باشیم، ولی طبق تجربه‌های شخصی معامله‌گران، الگو QM یکی از بهترین وین ریت‌های بازار را دارد.

منبع

site one

site two

site Three

فهرست مطالب

مرتضی گودرزیمشاهده نوشته ها

Avatar for مرتضی گودرزی

من از سال 1398 به صورت تخصصی همکاری خود را با بروکرها و مؤسسات آموزشی در حوزه مدیریت مالی و فارکس آغاز کردم. در ابتدای راه مشغول نوشتن محتوای مالی برای شرکت دانیو و شرکت کرادفاندینگ ایران بودم تا اینکه توانستم با تکیه‌بر دانش معامله‌گری و دنیای فارکس وارد گروه تولید محتوای بروکر دلتا اف ایکس شوم. در طول چند سال فعالیت برای بخش آموزشی این بروکر بیش از 500 محتوای آموزشی در زمینه فارکس و ارزهای دیجیتال تولید کردم که در وب‌سایت دلتا اف ایکس و دلتا کالج قرار گرفته است. کتاب های نوشته شده مرتضی گودرزی: کتاب آموزش کامل ورود به فارکس کتاب فارکس برای مبتدیان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *