استراتژیهای مالی ممکن است پس از مدتی نیاز به بهروزرسانی داشته باشند تا با تغییرات بازار همگام شوند. بنابراین، بهترین تصمیم برای یادگیری، استفاده از سبکی است که دائماً بهروزرسانی شده و نواقص گذشته خود را برطرف کند. یکی از این استراتژیها، سبک فانتوم است. شاگردان استاد مایکل هادلستون توانستهاند استراتژی ICT را در قالب سبک فانتوم بهروزرسانی کرده و به تحلیل بازار بپردازند. در ادامه، بیشتر درباره سبک فانتوم صحبت خواهیم کرد.
معرفی سبک معاملاتی فانتوم
- حسین حیدری
- بدون نظر
5/5 – (1 امتیاز)
5/5 – (1 امتیاز)
فهرست مطالب
معرفی سبک فانتوم
سبک فانتوم تریدینگ، همانطور که اشاره شد، نسخه بهروزرسانی شدهی سبک ICT از استاد مایکل هادلستون است. احتمالاً برای شما در بازار پیش آمده که پس از تحلیل، نقطه ورود یا خروج مناسبی را پیدا کردهاید، اما وقتی وارد موقعیت شدید، استاپلاس شما فعال شده و قیمت به سمت هدف شما حرکت کرده است. این مشکل به دلیل ورود نامناسب به بازار رخ میدهد که منجر به انتخاب حد ضرر نادرست میشود.
توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معاملهگران بازار فارکس به دلیل بیتوجهی به هزینههای معاملات خود، متحمل ضرر میشوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
اما در سبک بهروزرسانی شده ICT، یعنی سبک فانتوم، این مشکل حل شده است. با آموزش این سبک، میتوانید نقاط ورود مناسبی را پیدا کنید که دور از نقاط ورود نامعتبر باشد و به این ترتیب، حد ضررهای مناسبی برای موقعیت خود تعیین کنید. بنابراین، در سبک فانتوم، ابهام در تعیین نقطه ورود مناسب به طور کامل برطرف شده است.
مزایا سبک فانتوم
این سبک، مانند سایر سبکهای موجود در بازارهای مالی، دارای مزایا و معایب خاص خود است که در ادامه به آنها میپردازیم:
- تشخیص دقیق الگوهای قیمتی؛
- توانمندی بالا در شناخت ساختار بازار؛
- شناسایی عرضه و تقاضای اصلی و معتبر.
این موارد بخشی از مزایای سبک فانتوم تریدینگ بودند. حالا به معایب آن میپردازیم.
معایب سبک فانتوم
از معایب این سبک نیز میتوان به حجم زیاد مطالب دوره و مراحل آموزشی نامنظم و بدون ترتیب مشخص؛ اشاره کرد. همچنین برخی از مطالب علمی نیستند و بیشتر نظرات شخصی اساتید دوره محسوب میشوند. برای مطالعه بیشتر به مقاله استراتژی فانتوم مراجعه کنید.
استراتژی فانتوم سود ده است؟
سبک فانتوم به عنوان یک نگاه جدید به بازارهای مالی شناخته میشود و به تریدرها کمک میکند تا رد پای بزرگان بازار را پیدا کرده و بر اساس آنها معامله کنند. در این سبک، به دلیل شناخت دقیق از ساختار اصلی بازار، ورودهای تریدرها بهطور هماهنگ با ساختار بازار انجام میشود.
بنابراین، وقتی تریدرها در جهت ساختار و قدرت بازار ترید کنند، احتمال موفقیت آنها در معاملات افزایش مییابد و موجب سودآوری بیشتر میشود. پس، میتوان گفت که سبک فانتوم میتواند سودده باشد، به شرطی که تسلط کافی بر آن داشته باشید تا در معاملات خود موفق عمل کنید.
با استفاده از سبک فانتوم، میتوانید ساختار بازار را به درستی شناسایی کنید. شناخت این ساختار به تریدر کمک میکند تا در جهت بانکها و موسسات مالی بزرگ معامله کند، که این امر احتمال موفقیت در معاملات را افزایش میدهد.
سبک فانتوم مناسب چه بازاری است؟
سبک فانتوم را میتوان در بازارهای پولی و مالی مانند بازار سهام، کریپتو و فارکس استفاده کرد. همانطور که برای سایر سبکها نیز توصیه میشود، استفاده از سبک فانتوم در بازارهایی با نقدینگی بالا مانند فارکس پیشنهاد میشود. بنابراین، توصیه میکنیم که از این سبک معاملاتی در بازارهای با نقدینگی بالا استفاده کنید.
با استفاده از سبک فانتوم، میتوانید ساختار بازار را به درستی شناسایی کنید. شناخت این ساختار به تریدر کمک میکند تا در جهت بانکها و موسسات مالی بزرگ معامله کند، که این امر احتمال موفقیت در معاملات را افزایش میدهد.
مراحل استفاده از سبک فانتوم
برای استفاده مناسب از سبک فانتوم در بازارهای مالی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا باید بتوانید ساختار بازار را به درستی شناسایی کنید. این شناخت به شما کمک میکند نقاط ورود مناسبی را پیدا کنید. بررسی ساختار بازار در تایم فریمهای مختلف (مولتی تایم فریم) نیز اهمیت دارد و باید بر اساس آنها تصمیمگیری کنید.
- پس از فهم ساختار بازار، باید سوئینگها و ساختارهای مینور را طبق سبک فانتوم تشخیص دهید. این کار به شما کمک میکند تا جهت بازار را بهتر شناسایی کنید.
- با کنار هم قرار دادن تمام مطالب یاد شده، باید بیسهای عرضه و تقاضا در بازار را شناسایی کنید. توجه داشته باشید که این عرضه و تقاضا باید با ساختار شناسایی شده هماهنگ باشد.
- زمانی که قیمت به منطقه عرضه یا تقاضای شناسایی شده وارد شد، طبق استراتژی خود وارد پوزیشن شوید. این روش باعث میشود نقاط ورود شما بسیار بهینه و درست باشد.
با رعایت این مراحل، میتوانید از سبک فانتوم بهرهبرداری موثری داشته باشید.
ترکیب فانتوم با دیگر سبک ها
در بالا به معایب سبک فانتوم پرداختیم و اشاره کردیم که با شناسایی این معایب میتوان آنها را به نقاط قوت تبدیل کرد. در بسیاری از سبکهای دیگر، معایب فانتوم ممکن است بهعنوان مزیت تلقی شوند. با ترکیب مزایای سبکهای دیگر با سبک فانتوم، میتوانیم استراتژی بهینهتری ایجاد کنیم و از آن برای کسب سود در بازارهای مالی استفاده کنیم. لازم به ذکر است که ترکیب این سبکها نیازمند تمرین و انجام بکتستهای فراوان است تا به نتیجه مطلوب دست یابید.
آنچه در مقاله فانتوم خواندیم:
در این مقاله توضیح دادیم که سبک فانتوم نسخه بهروزشدهای از سبک استاد مایکل هادلستون است و شاگردان ایشان توانستهاند بسیاری از نقاط ضعف سبک ICT را در این سبک برطرف کنند. همچنین اشاره کردیم که این سبک به ما امکان میدهد نقاط ورود بسیار دقیق و عالی در بازار داشته باشیم و از مواجهه با حد ضررهای غیرضروری جلوگیری کنیم. به بررسی مزایا و معایب سبک فانتوم پرداختیم و توضیح دادیم که آگاهی از این جوانب میتواند به مسیر معاملاتی ما کمک کند. گفتیم که استراتژی فانتوم با دقت در نقاط ورود و تطابق با ساختار بازار، به سودآوری میانجامد. همچنین توضیح دادیم که این سبک در بازارهای مختلف مناسب است و میتوان آن را با سایر سبکها ترکیب کرد.
اشتراک گذاری
سوالات متداول
سبک فانتوم چیست؟
سبک فانتوم نسخه بهروزشدهای از استراتژی ICT است که توسط شاگردان استاد مایکل هادلستون توسعه یافته و بهبود یافته است.
آیا سبک فانتوم برای همه بازارها مناسب است؟
بله، این سبک میتواند در بازارهای مختلف از جمله سهام، کریپتو و فارکس استفاده شود، اما در بازارهای با نقدینگی بالا بهویژه موثرتر است.
آیا میتوان سبک فانتوم را با دیگر سبکها ترکیب کرد؟
بله، ترکیب سبک فانتوم با سایر سبکها میتواند استراتژی بهینهتری ایجاد کند و نتایج بهتری در معاملات به همراه داشته باشد.
تریدرهای حرفهای، هرگز بیخیال هزینههای کوچک نمیشوند.
هزینههای کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معاملهگران میشوند.