پیپ در تریدینگ ویو + آموزش ابزار محاسبه پیپ در تریدینگ ویو

پیپ در تریدینگ ویو به عنوان یک واحد اندازه‌گیری برای تغییرات کوچک قیمت در دارایی‌ها، به‌ویژه در جفت ارزها، به‌کار می‌رود. این واحد اندازه‌گیری به تریدرها کمک می‌کند تا کوچکترین حرکات قیمتی را در بازارهای مالی بررسی و تحلیل کنند. تریدینگ ویو، به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی، ابزارهای مناسبی برای اندازه‌گیری این تغییرات به کاربران خود ارائه می‌دهد. در این مقاله قصد داریم به شما نشان دهیم که چگونه می‌توانید با استفاده از ابزارهای تریدینگ ویو، تغییرات پیپ را شناسایی و اندازه‌گیری کنید.

نحوه محاسبه پیپ در تریدینگ ویو
5/5 – (3 امتیاز)
5/5 – (3 امتیاز)

نحوه محاسبه پیپ در تریدینگ ویو

در معاملات جفت ارزها (فارکس)، پیپ یک واحد استاندارد برای اندازه‌گیری کوچک‌ترین تغییرات قیمت است. برای بسیاری از جفت ارزها، یک پیپ برابر با 0.0001 است. به‌عبارت دیگر، اگر قیمت یک جفت ارز از 1.4000 به 1.4001 تغییر کند، می‌توان گفت که قیمت به‌اندازه‌ی یک پیپ تغییر کرده است. به طور کلی، در بسیاری از جفت ارزها، همان‌طور که اشاره شد، یک پیپ برابر با 0.0001 است، اما در برخی دارایی‌ها این عدد ممکن است متفاوت باشد. با این حال، تریدینگ ویو با ابزارهای خود این امکان را به شما می‌دهد که به‌سادگی میزان تغییرات قیمت را در قالب پیپ مشاهده و تحلیل کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه کار با تریدینگ ویو مقاله چگونه در تریدینگ ویو ترید کنیم؟ را مطالعه کنید.

در ادامه روش محاسبه پیپ در تریدینگ ویو را به وسیله ۲ ابزار مهم و با درج تصاویر توضیح خواهیم داد. ابزار مهم محاسبه پیپ در تریدینگ ویو عبارتند از:

  1. ابزار Measure؛
  2. ابزار Price Range.

در ادامه هر یک از این ابزارها را بررسی می کنیم:

فهرست مطالب

ابزار Measure

برای استفاده از این ابزار، ابتدا وارد قسمت تحلیل تکنیکال در پلتفرم تریدینگ ویو شوید.

ابزار Measure
ابزاری برای اندازه‌گیری و تعیین پارامترهایی بر اساس پیپ است.

در نوار ابزار سمت چپ صفحه، می‌توانید ابزارهای مختلف تحلیل تکنیکال را مشاهده کنید. با انتخاب گزینه Measure، این ابزار فعال می‌شود.

ابزارهای مختلف تحلیل تکنیکال measure
ابزارهای مختلف را در نوار سمت چپ مشاهده می کنید.

حالا کافی است هر قسمتی از چارت که می‌خواهید میزان تغییرات مشاهده کنید را انتخاب کرده. برای مثال، اگر تغییرات قیمتی 44 پیپ باشد، به‌راحتی می‌توانید این تغییرات را بدون هیچ محاسبه‌ای مشاهده کنید.

تغییرات قیمتی
میزان تغییرات را بر حسب پیپ مشاهده می کنید.

با استفاده از ابزار  Measure در تریدینگ ویو، شما به راحتی می‌توانید میزان تغییرات قیمتی را در هر حرکت مشاهده کنید. یکی از کاربردهای مهم این ابزار در محاسبه پیپ طلا در تریدینگ ویو می باشد.

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معامله‌گران بازار فارکس به دلیل بی‌توجهی به هزینه‌های معاملات خود، متحمل ضرر می‌شوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

ابزار Price Range

دومین ابزار مفید در تریدینگ ویو برای تشخیص تغییرات پیپ، ابزار  Price Range است که در قسمت  Projection از ابزارهای تحلیل تکنیکال قرار دارد.

ابزار Price Range
ابزار Price Range میزان بازه قیمتی بین دو نقطه مدنظر کاربر را بر حسب قیمت محاسبه می کند.

با فعال کردن این ابزار، می‌توانید شروع و پایان یک حرکت قیمتی را انتخاب کنید و میزان تغییرات را به‌صورت پیپ مشاهده کنید.

مشاهده تغییرات بصورت پیپ
این ابزار تغییرات را بر حسب پیپ محاسبه می کند.

این ابزار به‌خصوص برای تریدرهایی که می‌خواهند حرکات قیمتی در بازه‌های زمانی مختلف را بررسی کنند، بسیار کارآمد است.

در ضمن به منظور محاسبه ارزش هر پیپ می توانید از ماشین حساب ارزش هر پیپ استفاده کنید.

محاسبه دستی پیپ در تریدینگ ویو

علاوه بر دو ابزاری که به‌طور مستقیم پیپ در تریدینگ ویو را محاسبه می‌کنند، شما می‌توانید تغییرات پیپ را به‌صورت دستی نیز محاسبه کنید. با این حال در مواردی که تغییرات قیمتی بزرگ هستند، ممکن است این کار به‌صورت ذهنی چالش‌برانگیز شود و خطاهای احتمالی رخ دهد. از این رو، استفاده از ابزارهای موجود در تریدینگ ویو به شما این امکان را می‌دهد که به‌صورت دقیق‌تر و بدون دغدغه محاسباتی، تغییرات قیمت را بررسی کنید.

سوالات متداول

پیپ در تریدینگ ویو چیست؟
پیپ واحد اندازه‌گیری تغییرات قیمتی در جفت ارزها است.
یک پیپ برابر با چه مقداری است؟
یک پیپ و معمولا برابر با 0.0001 در جفت ارزها است.
چگونه می‌توان تغییرات پیپ در تریدینگ ویو را را بدون ابزار محاسبه کرد؟
می‌توانید تغییرات قیمتی را دستی محاسبه کنید، اما ابزارهای تریدینگ ویو این کار را ساده‌تر می‌کنند.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

نویسنده:

حسین حیدری

نویسنده:

حسین حیدری

من حسین حیدری هستم، فعالیت در بازار های مالی را از سال 1397 که تازه با بازار بورس آشنا شده بودم، شروع کردم. در اوایل کار روی تحلیل تکنیکال کلاسیک جان مورفی کار کردم و حدود یکسال بعد با بازار فارکس آشنا شدم و به دلیل اینکه فارکس یک بازار دوطرفه است و حجم پول بالایی در این بازار وجود دارد، بیشتر علاقه مند به این بازار شدم و از 1398 فعالیت در بازار فارکس شروع کردم که در حین فعالیت با کلی سبک ها آشنا شدم و باهاشون کار کردم؛ مانند پرایس اکشن کلاسیک، ict، rtm و… . بعد از دوسال آموزش دیدن سبک ها حالا با ترکیبشون تونستم برای خودم پلن معاملاتی بنویسم و تاکنون بیش از 10 دانشجو را آموزش دادم.
شبکه‌های اجتماعی
تبلیغات
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

!Warning

آیا می‌دانستید درصد زیادی از هزینه‌های شما در قالب کمیسیون معاملاتی به بروکر پرداخت می‌شود؟

جهت تبدیل هزینه معاملاتی به درآمد و دریافت مشاوره

پاپ آپ صفحه مقالات بروکرها