ایران ریبیت » مقالات » فست اسکلپ چیست؟ + معرفی بهترین نماد برای استراتژی فست اسکلپ

فست اسکلپ چیست؟ + معرفی بهترین نماد برای استراتژی فست اسکلپ

فست اسکلپ یک سبک معاملاتی در بازارهای مالی است که برای تریدرهایی که به کار در تایم فریم‌های پایین علاقه‌مند هستند، بسیار مناسب است. در این سبک، تریدر از نوسانات بسیار کوچک بازار سود می‌برد. در این روش، معامله‌گران می‌توانند از انواع ابزارها و نمودارها برای شناسایی فرصت‌های معاملاتی استفاده کنند. در ادامه، به بررسی کامل فست اسکلپ و اجزای آن می‌پردازیم، پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

فست اسکلپ چیست؟
ایران ریبیت

مجموع کش‌بک کمیسیون پرداختی تا امروز

ایران ریبیت، بزرگترین ارائه‌دهنده کش‌بک فارکس

$

0

+

برای دریافت درآمد از کمیسیون ترید

4.8/5 – (5 امتیاز)
4.8/5 – (5 امتیاز)

فست اسکلپ چیست؟

فست اسکلپ یک روش معاملاتی است که تریدرها می‌توانند در آن، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نتیجه معاملات خود را مشاهده کنند. هدف اصلی در این روش، همان‌طور که از نام آن پیداست، بر اساس سرعت است؛ یعنی تریدر از حرکات بسیار کوچک بازار سود می‌برد. در استراتژی فست اسکالپ، معمولا زمان فعال بودن پوزیشن بین چند ثانیه تا چند دقیقه طول می‌کشد.

فست اسکلپ چیست؟
در فست اسکلپ، تریدرها در کمترین زمان نتیجه معاملاتشان را می بینند

معامله‌گران برای اجرای این سیستم از ابزارهای مختلفی مانند میانگین‌های متحرک، اندیکاتور باند بولینگر و… استفاده می‌کنند. همچنین از روش‌های کندل شناسی و پرایس اکشن نیز در فست اسکلپ بهره می‌گیرند. به دلیل سرعت بالای این سبک، معاملات با فرکانس بالا  انجام می‌شود و تریدر باید تسلط کاملی بر استراتژی شخصی خود داشته باشد تا از بروز اشتباهات جلوگیری کند.

فهرست مطالب

ویژگی‌های کلیدی فست اسکلپ در فارکس

فست اسکلپ به دلیل ویژگی‌های جذابی که دارد، تریدرهایی که به دنبال انجام معاملات در کوتاه‌ترین زمان ممکن هستند را به خود جذب می‌کند. در ادامه، به مهم‌ترین ویژگی‌های فست اسکلپ اشاره می‌کنیم:

  • کوتاه بودن زمان ترید؛
  • تحلیل تکنیکال پیشرفته در فست اسکلپ ؛
  • حساسیت بالا به اطلاعات بازار؛
  • مدیریت ریسک بسیار دقیق.

در ادامه، هر یک از ویژگی‌های بیان شده را به صورت مختصر توضیح خواهیم داد.

اهمیت کوتاه بودن زمان ترید در فست اسکلپ

تریدرهایی که به فست اسکالپینگ علاقه‌مند هستند، معاملات خود را با سرعت بسیار بالا و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهند. گاهی اوقات معامله در چند ثانیه نتیجه می‌دهد. تریدرها به دلیل این سرعت بالا، می‌توانند از کوچک‌ترین نوسانات در بازار فارکس سود ببرند.

تحلیل تکنیکال پیشرفته در فست اسکلپ

همان‌طور که اشاره شد، ابزارهایی مانند اندیکاتورها برای اجرای فست اسکلپ کاربرد دارند، اما به دلیل تاخیری که در این ابزارها وجود دارد، ممکن است تریدر نتواند به بهترین شکل از فرصت‌های معاملاتی استفاده کند. در تحلیل تکنیکال پیشرفته و پرایس اکشن، تریدر کنترل بیشتری بر روی حرکات بازار دارد و می‌تواند نقاط ورود و خروج مناسب را در لحظه شناسایی کند. این موارد را می‌توان با استفاده از نمودارها و الگوهای کندلی و قیمتی تشخیص داد.

حساسیت بالا به اطلاعات بازار در فست اسکلپ

تریدرهای حرفه‌ای بر این باورند که تمامی اطلاعات لازم در تحلیل تکنیکال وجود دارد و حتی اخبار مهم نیز پیش از اعلام، اثر خود را بر قیمت‌ها گذاشته‌اند. تریدرهایی که از سیستم فست اسکلپ استفاده می‌کنند، به دلیل تمرکز بر حرکات کوچک، خیلی زودتر از تحلیلگران فاندامنتال به تغییرات بازار پی می‌برند. این حساسیت بالا به اطلاعات باعث می‌شود که قیمت‌ها در بازه زمانی کوتاه به‌سرعت واکنش نشان دهند.

مدیریت ریسک بسیار دقیق در فست اسکلپ

با توجه به سرعت بالای فست اسکالپینگ، معامله‌گران نیاز به یک سیستم مدیریت ریسک حرفه‌ای دارند. معمولا معامله‌گرانی که به این روش روی می‌آورند، تجربه و سابقه کافی در بازار دارند و موفق به طراحی سیستم‌های مدیریت سرمایه و ریسک شده‌اند. مدیریت ریسک در فست اسکلپ اهمیت بالایی دارد، زیرا تریدرها در مدت‌زمان کوتاه، با ریسک‌های بیشتری مواجه می‌شوند.

تفاوت های فست اسکلپ و اسکلپ

فست اسکلپ و اسکلپ هر دو روش‌های معاملاتی کوتاه‌مدت هستند که تریدرها برای نوسان‌گیری از آن‌ها استفاده می‌کنند. اما تفاوت‌های کلیدی نیز بین این دو روش وجود دارد. در جدول زیر به این تفاوت‌ها اشاره می‌کنیم:

تفاوت هافست اسکلپ fast scalpاسکلپ scalp
مدت زمان معامله

 

کمتر از یک دقیقهبین 1 تا 5 دقیقه
تعداد معاملاتبیش از 100 معامله در روزحداقل 50 معامله در روز
ریسک و استرسبسیار زیادنسبتا زیاد
استراتژی و تحلیلتوانایی مدیریت ریسک به دلیل زمان کمتمرکز بیشتر بر تحلیل تکنیکال
مناسبت برای معامله‌گرانتریدرهای با 7 سال سابقهتریدرهای با 4 سال سابقه

دیدیم که در استراتژی‌های مناسب برای فست اسکلپ، تریدرها باید توانایی بالایی در مدیریت ریسک داشته باشند، زیرا زمان کافی برای تحلیل و تصمیم‌گیری‌های طولانی‌مدت در این سبک معاملاتی وجود ندارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره مقاله اسکالپ چیست را مطالعه کنید.

تریدرها با کمک روش فست اسکلپ می‌توانند حتی از کوچک‌ترین نوسانات بازار نیز استفاده کنند و معاملات خود را طی چند ثانیه انجام دهند. در این روش دیگر نیازی به صبر کردن برای مشاهده نتایج معاملات نیست، زیرا نتیجه به صورت آنی معلوم خواهد شد.

نمادهای مناسب برای فست اسکلپ

همان‌طور که اشاره شد، در فست اسکالپ، تریدر باید بر روی کوچک‌ترین نوسانات بازار تمرکز کند، بنابراین نمادهایی که نوسانات بیشتری دارند، برای این سبک مناسب هستند. در ادامه به برخی از نمادهای پرنوسان و پرحجم در بازار فارکس اشاره می‌کنیم:

  • EURUSD (یورو به دلار آمریکا)؛
  • USDJPY (دلار آمریکا به ین ژاپن)؛
  • XAUUSD (طلا به دلار آمریکا)؛
  • GBPUSD (پوند انگلستان به دلار آمریکا).

این نمادها با بیشترین نوسانات در بازار فارکس می‌توانند بهترین گزینه‌ها برای فست اسکلپ باشند. با این حال، نکته‌ای که تریدرها باید به آن توجه داشته باشند این است که بهتر است تنها روی یک نماد تمرکز کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله کدام جفت ارز بیشترین نوسان را دارد؟ را مطالعه کنید.

هر دارایی در بازار فارکس ویژگی‌ها و رفتار خاص خود را دارد و اگر تریدر بخواهد به‌طور همزمان در چند نماد معامله کند، ممکن است دچار گیجی و حواس‌پرتی شود. این مسئله می‌تواند عملکرد تریدر را کاهش دهد و منجر به تصمیمات نادرست در معاملات شود.

اندیکاتوهای فست اسکلپ

گاهی تریدرها برای تحلیل بازار در فست اسکلپ از اندیکاتورهای مختلفی استفاده می‌کنند. در ادامه به برخی از اندیکاتورهای مناسب برای این سبک اشاره می‌کنیم:

  • اسیلاتور استوکاستیک (Stochastic Oscillator)؛
  • شاخص قدرت نسبی Relative Strength Index) RSI)؛
  • میانگین‌های متحرک (Moving Averages)؛
  • باندهای بولینگر (Bollinger Bands)؛
  • محدوده واقعی میانگین Average True Range) ATR).

این اندیکاتورها بسیار مفید هستند، اما توصیه می‌شود که از سبک پرایس اکشن نیز در فست اسکالپینگ استفاده کنید.

فست اسکلپ برای چه معامله‌گرانی مناسب است؟

فست اسکلپ برای تریدرهایی مناسب است که به صورت دائم در بازار فارکس فعال هستند و با تمام اتفاقات و نوسانات بازار آشنایی کامل دارند. همچنین، این سبک معاملاتی نیازمند صبر و دقت بالایی است و تریدر باید بتواند در بهترین زمان ممکن وارد بازار شود. برای دوستانی که به ترید در شرایط نوسانی علاقه مند هستند پیشنهاد می کنم مقاله بهترین استراتژی نوسان گیری فارکس را مطالعه کنند.

فست اسکلپ برای چه معامله‌گرانی مناسب است؟
این سبک معاملاتی برای افراد دقیق و صبور مناسب است

معامله‌گرانی که در تحلیل تکنیکال مهارت دارند و استراتژی شخصی خود را تدوین کرده‌اند، برای این سبک مناسب هستند.

آنچه در مقاله فست اسکلپ خواندیم:

در این مقاله با فست اسکلپ آشنا شدیم که یکی از روش‌های معاملاتی در بازارهای مالی است. تریدرها با استفاده از این سبک معاملاتی قادرند از کوچکترین نوسانات بازار استفاده کنند و در کوتاه‌ترین زمان ممکن نتایج معاملات خود را ببینند. در ادامه، ویژگی‌های کلیدی فست اسکلپ در فارکس مورد بررسی قرار گرفت و هرکدام از این ویژگی‌ها به صورت مختصر توضیح داده شد. همچنین به تفاوت‌های موجود بین فست اسکلپ و اسکالپ پرداخته شد و در ادامه، نمادهای مناسب برای ترید فست اسکلپ معرفی شدند.

سوالات متداول

فست اسکلپ چیست؟

فست اسکلپ یک سبک معاملاتی سریع است که تریدرها در آن از نوسانات کوچک بازار در بازه‌های زمانی بسیار کوتاه سود کسب می‌کنند.

چه مدت زمانی برای معاملات فست اسکلپ در نظر گرفته می‌شود؟

مدت زمان معامله در فست اسکلپ معمولا از چند ثانیه تا چند دقیقه طول می‌کشد.

آیا فست اسکلپ برای معامله‌گران مبتدی مناسب است؟

فست اسکلپ بیشتر برای معامله‌گران با تجربه مناسب است، زیرا نیاز به تصمیم‌گیری سریع و مدیریت دقیق ریسک دارد.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

نویسنده:

حسین حیدری

نویسنده:

حسین حیدری

من حسین حیدری هستم، فعالیت در بازار های مالی را از سال 1397 که تازه با بازار بورس آشنا شده بودم، شروع کردم. در اوایل کار روی تحلیل تکنیکال کلاسیک جان مورفی کار کردم و حدود یکسال بعد با بازار فارکس آشنا شدم و به دلیل اینکه فارکس یک بازار دوطرفه است و حجم پول بالایی در این بازار وجود دارد، بیشتر علاقه مند به این بازار شدم و از 1398 فعالیت در بازار فارکس شروع کردم که در حین فعالیت با کلی سبک ها آشنا شدم و باهاشون کار کردم؛ مانند پرایس اکشن کلاسیک، ict، rtm و… . بعد از دوسال آموزش دیدن سبک ها حالا با ترکیبشون تونستم برای خودم پلن معاملاتی بنویسم و تاکنون بیش از 10 دانشجو را آموزش دادم.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

کمیسیون معاملاتت رو پس بگیر!!!

کافیه درخواست بدی: