ایران ریبیت » مقالات » سبک معاملاتی البروکس

سبک معاملاتی البروکس

سبک معاملاتی البروکس
5/5 – (1 امتیاز)
5/5 – (1 امتیاز)

مهم‌ترین و بهترین استراتژی بازارهای مالی را شاید بتوان متعلق به استاد البروکس دانست. دکتر البروکس کار چشم‌پزشکی خود را رها کرد و به ترید مشغول شد، سپس با توجه به دیدگاه نوسانگیری، سبک جدیدی به نام اسکالپ ابداع کرد. او معتقد است که با تحلیل کندل‌های قیمتی و بررسی گذشته نمودار، می‌توان آینده را پیش‌بینی کرد و نیازی به استفاده از اندیکاتورها نیست. در ادامه‌ی مقاله، بیشتر درباره‌ی استراتژی البروکس صحبت خواهیم کرد.

فهرست مطالب

استراتژی البروکس

استراتژی البروکس در بازارهای مالی نگاه کوتاه‌مدتی دارد و برای اولین بار مفهوم اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading) را به جامعه تریدینگ معرفی کرد. این استراتژی به تریدرها آموزش می‌دهد که در بازه‌های زمانی کوتاه معامله کنند.

استراتژی البروکس
استاد البروکس بر این عقیده است که، روندها و نوسانات قیمتی مثل برنامه‌ریزی‌هایی تمام دقیق و حساب شده هستند.

البروکس معتقد است که صرفاً با مشاهده کندل‌های قیمتی (Price Action) می‌توان تصمیمات بهتری در بازار گرفت و نیازی به استفاده از اندیکاتورها نیست. او همیشه تاکید می‌کند که در بازار باید به دنبال علت رخدادها بود.

توجه داشته باشید که تعداد زیادی از معامله‌گران بازار فارکس به دلیل بی‌توجهی به هزینه‌های معاملات خود، متحمل ضرر می‌شوند. اگرچه به راحتی قابل پیشگیری و حتی روشی برای درآمدزایی است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

مزایا سبک البروکس

هر سبک معاملاتی در بازارهای مالی دارای مزایا و معایبی است که با آگاهی از آنها می‌توانید در بازار بهتر عمل کنید. مزایا سبک البروکس عبارتند از:

  • یادگیری سبک البروکس بسیار ساده و روان است و با تمرین می‌توانید به این استراتژی تسلط پیدا کنید؛
  • برای تحلیل از هیچ اندیکاتوری استفاده نمی‌کند و معتقد است که صرفاً با مشاهده کندل‌های قیمتی می‌توان بازار را تحلیل کرد؛
  • این سبک در هر بازاری که چارت تکنیکالی دارد، قابل اجرا است.

این‌ها بخشی از مزایای سبک البروکس بودند. در ادامه به معایب آن نیز خواهیم پرداخت.

معایب سبک البروکس

در این سبک به دلیل تمرکز بر نوسانات کوتاه‌مدت، ممکن است تحلیل تایم‌های بالاتر نادیده گرفته شود. همچنین تسلط بر آن نیازمند تمرین و تکرار شبانه‌روزی است تا بتوانید مهارت کافی کسب کنید. ممکن است در این سبک برخلاف جهت قدرت بازار ترید کنید که ریسک بالایی دارد.

استراتژی البروکس سود ده است؟

استاد البروکس با انتشار سری ویدیوهای آموزشی خود، صنعت تریدینگ را متحول کرده است و بسیاری از تریدرها با استفاده از استراتژی او به سوددهی مستمر در بازارهای مالی رسیده‌اند. این استراتژی نیازمند تمرین بسیار زیاد در بازار است و باید دقیق و به درستی اجرا شود. اگر بتوانید همزمان بر روان خود نیز تسلط پیدا کنید، رسیدن به سود در بازار مالی برای شما آسان‌تر خواهد شد.

سبک البروکس مناسب چه بازاری است؟

هر بازار مالی که چارت تکنیکالی ارائه دهد، مناسب برای استفاده از سبک البروکس است. با این حال، به دلیل دیدگاه اسکالپی استاد، پیشنهاد می‌شود در بازارهایی فعالیت کنید که نقدینگی مناسبی داشته باشند. اگر نوسان در آن بازار کم باشد، ممکن است مدت زمان زیادی را بدون نتیجه در یک معامله بمانید و حتی با ضرر پوزیشن خود را ببندید. بنابراین، توجه به نقدینگی بازار در سبک البروکس بسیار حائز اهمیت است.

دکتر البروکس، با توجه به علاقه‌اش به بازارهای مالی، شغل چشم‌پزشکی را کنار گذاشت و به ترید در بازارهای مالی پرداخت. او با تلاش و پشتکار، سبک معاملاتی خود را توسعه داد و توانست آن را به یکی از بهترین سبک‌های معاملاتی دنیا تبدیل کند که بسیاری از تریدرها از آن استفاده می‌کنند.

مراحل استفاده از سبک البروکس

در سبک البروکس، شناخت چرخه‌های بازار بسیار اهمیت دارد. البروکس این سه ساختار را به نام اسپایک، کانال و رنج معرفی کرده است که تریدر با تشخیص این ساختارها تصمیم به ترید می‌گیرد. در هر یک از این ساختارها قوانین متعددی برای ترید وجود دارد که تریدر باید با تشخیص ساختار و به ترید اقدام کند.

مراحل استفاده از سبک البروکس
قدرت سبک البروکس در بازار زمانی مشخص می شود که تریدر هایی که مراحل استفاده از این استراتژی را به درستی انجام می دهند.

مراحل استفاده از سبک البروکس عبارتند از:

  1. اسپایک: استاد البروکس معتقد است که در اسپایک‌ها، تریدر باید فقط در جهت قدرت بازار پوزیشن بگیرد و دیدگاه یک‌طرفه‌ای داشته باشد؛
  2. کانال: قوانین و روش‌های ترید در کانال‌ها متفاوت است و باید با دقت بیشتری به تحلیل بازار پرداخت؛
  3. رنج: در رنج‌ها، تریدر باید توانایی خرید و فروش در هر دو جهت بازار را داشته باشد.

با مشاهده دوره‌های آموزشی استاد البروکس، توجه به نکات مهم و تمرین کردن آنها، می‌توانید در استفاده از استراتژی البروکس موفق عمل کنید.

دکتر البروکس، با توجه به علاقه‌اش به بازارهای مالی، شغل چشم‌پزشکی را کنار گذاشت و به ترید در بازارهای مالی پرداخت. او با تلاش و پشتکار، سبک معاملاتی خود را توسعه داد و توانست آن را به یکی از بهترین سبک‌های معاملاتی دنیا تبدیل کند که بسیاری از تریدرها از آن استفاده می‌کنند.

ترکیب البروکس با دیگر سبک ها

همان‌طور که گفته شد، سبک البروکس نیز معایبی دارد و برای جبران این معایب ابتدا باید آن‌ها را شناخت و سپس از مزایای سبک‌های دیگر استفاده کرد. به عنوان مثال، بسیاری معتقدند که به دلیل تمرکز بر نوسانات کوتاه‌مدت در سبک البروکس، ممکن است از ساختارهای بلندمدت غافل شویم و در نتیجه برخلاف جهت ساختار اصلی بازار معامله کنیم.

در اینجا بهترین راهکار این است که از روش‌های شناسایی ساختار بازار در سبک ICT، در استراتژی البروکس استفاده کنیم و با شناخت بهتر ساختار و استراکچر بازار، در جهت نقدینگی بازار معامله کنیم. همچنین می‌توان از اندیکاتورهای شناسایی ساختار، مانند میانگین متحرک (Moving Average) برای بهبود تحلیل در سبک البروکس استفاده کرد.

آنچه در مقاله البروکس خواندیم:

در این مقاله متوجه شدیم که البروکس معتقد است که با تحلیل کندل‌های قیمتی و بررسی گذشته نمودار، می‌توان آینده را پیش‌بینی کرد و نیازی به استفاده از اندیکاتورها نیست. سپس به مزایا و معایب سبک البروکس پرداختیم و هر کدام را به صورت مختصر توضیح دادیم. در ادامه به مراحل استفاده از سبک معاملاتی البروکس پرداختیم و توضیح دادیم که استاد از سه ساختار اسپایک، کانال و رنج برای شناسایی ساختار بازار استفاده می‌کند. همچنین بیان کردیم که امکان ترکیب این سبک با دیگر سبک‌ها نیز وجود دارد، البته باید این ترکیب‌ها تست شده و نتایج قابل قبولی ارائه دهند.

سوالات متداول

سبک معاملاتی البروکس چیست؟

سبک معاملاتی البروکس به نام اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading) معروف است که بر تحلیل کندل‌های قیمتی (Price Action) تمرکز دارد.

چرا البروکس از اندیکاتورها استفاده نمی‌کند؟

البروکس معتقد است که با تحلیل دقیق کندل‌های قیمتی می‌توان تصمیمات بهتری گرفت و نیازی به استفاده از اندیکاتورها نیست.

مهم‌ترین ساختارهای بازار در سبک البروکس چیست؟

اسپایک، کانال و رنج سه ساختار اصلی در سبک البروکس هستند.

تریدرهای حرفه‌ای، هرگز بیخیال هزینه‌های کوچک نمی‌شوند.

هزینه‌های کوچک در طول زمان، تبدیل به مشکلات بزرگ معامله‌گران می‌شوند.

نویسنده:

حسین حیدری

نویسنده:

حسین حیدری

من حسین حیدری هستم، فعالیت در بازار های مالی را از سال 1397 که تازه با بازار بورس آشنا شده بودم، شروع کردم. در اوایل کار روی تحلیل تکنیکال کلاسیک جان مورفی کار کردم و حدود یکسال بعد با بازار فارکس آشنا شدم و به دلیل اینکه فارکس یک بازار دوطرفه است و حجم پول بالایی در این بازار وجود دارد، بیشتر علاقه مند به این بازار شدم و از 1398 فعالیت در بازار فارکس شروع کردم که در حین فعالیت با کلی سبک ها آشنا شدم و باهاشون کار کردم؛ مانند پرایس اکشن کلاسیک، ict، rtm و… . بعد از دوسال آموزش دیدن سبک ها حالا با ترکیبشون تونستم برای خودم پلن معاملاتی بنویسم و تاکنون بیش از 10 دانشجو را آموزش دادم.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

!Warning

آیا می‌دانستید درصد زیادی از هزینه‌های شما در قالب کمیسیون معاملاتی به بروکر پرداخت می‌شود؟

جهت تبدیل هزینه معاملاتی به درآمد و دریافت مشاوره

پاپ آپ صفحه مقالات بروکرها